oby bo już mnie ten mróz osłabia mogło by być tylko -5 a nie przeszło -10 stopniWitam kochane
Dopiero teraz jestem bo jakoś nie mialam siły kompa odpalić , chyba wiosona idzie
reklama
oby bo już mnie ten mróz osłabia mogło by być tylko -5 a nie przeszło -10 stopni
no ja mysle , normalnie na nic siły dzis nie mialam , mozna powiedzieć ze cały dzionek przespałam
zazdroszczę tego spankano ja mysle , normalnie na nic siły dzis nie mialam , mozna powiedzieć ze cały dzionek przespałam
ok kochanenkie ja juz ide spac tysiaka zaliczylam to ide spac jutro sie znow pojawie dobranoc wam
zabcia no co ty
ide ide bo juz ziewam i nadgarstek mnie juz boli od pisania jakby mi ktos zyly wyciagal 22 to przewaznie moja godzina do spania :-)zabcia no co ty![]()
a poza tym jestem ciekawa moje tempki rano im predzej pojde spac tym predzej ja rano sprawdze
chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)zabcia no co ty![]()
Kogo masz na mysli?chyba nasz wątek trochę wymięka coś słabo dziewczyny dzisiaj piszą, a wiesz zauważyłam że dużo już tutaj nie zagląda z tych co kiedyś tutaj były(ja nie mówię o tych zaciążonych)
reklama
Podziel się: