R
RiSiA
Gość
pajeczko wykopalam wypis meza ze szpitala co prawda to bylo w lutym 2007 roku ale spedzil w szpitalu caly miesiac i potem 2 miesiace w domu na zapalenie klebuszkow nerkowych okropienstwo grozily mu dializy i renta ale udalo sie tego uniknac i na szczescie wyzdrowial :0 a to jego cholesterol clkowity:373 HDL:71,7 LDL: 266 TROJGLICERYDY: 178 nieznam sie na tych wynikach ale jak pisalas ze twoj maz mial 300 a moj mial prawie 400 to wnioskuje ze to za duzo z reszta lerkarze tez tak mowili ale tam mu nerki leczyli a z cholesterolem sam mial isc go lekarza ale oczywiscie jak to facet do dnia dzisiejszego nieposzedl sobie nic zbadac ale go dzis ladnie poprosilam pod pretekstem ze ja chce sobie zbadac krew i zeby mi bylo razniej ma isc ze mna i tez sie zbadac tylko musze ublagac lekarza zeby mi wypisal dla niego tez skierowanie na te badania bo on do lekarza raczej niepojdzie na krew ze mna to tak pojdzie ale do lekarza czekac w kolejce za kwitkiem to napewno nie![]()
Żabko niech zbada sobie cholesterol i trójglicerydy tylko musi byc na diecie 24 h tzn nie jesc nic ciężkiego i tłustego jak wyjdą mu takie wyniki wysokie niech sie uda do lekarza bo to tez jest przyczyna słabego nasienia.
Coś w tym musi byc bo skoro przez prawie 2 lata sie staralismy i nic a potem brał leki wyniki cholesterolu i trójglicerydów mu sie polepszyły, brał do tego Salfazin i sie udało.
Lekarz urolog tez stwierdził, ze to moze byc powod złych wyników