reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Lopop. :-)

Dobra,ja zmykam,bo Mężul wrócił,więc można wskakiwać do wyrka,haha. ;-)

Dobrej nocki!
ja tez che :( juz 4 dzien nic zero przytulasow bo mezu dzis scinal z tesciem drzewo o byl zmeczony a jutro moze wkoncu go dopadne :) bo ostatnio cos nam sie odechcialo chyba po wizycie u gina ale jutro mu niedaroje hihihihihi

reklama
cześć dziewczyny
wpadłąm jak obiecałam, zle nie na super długo, bo dziś YcD :) z czego sie suoer cieszę :0

ja wprowadzam swój plan nie myślenia o baby w zycie i zrobiłam przemeblowanie w małym pokoju...przywiozłam od rodziców swojego orbiterka i zamierzam się trochę ruszać...
Kupiłam wełnę, wzięłam od babci lekcję szydełkowania i popróbuję trochę relaksu przy robótkach ręcznych ;)

zakupiłam również zioła i trochę kwiatków na balkon :)

no i ogłosiłam remont w kuchni...maż ochoczo przystał...bo wczoraj naprawde doła miałam ogromnego...

co słychać u Was?

cześć dziewczyny
wpadłąm jak obiecałam, zle nie na super długo, bo dziś YcD :) z czego sie suoer cieszę :0

ja wprowadzam swój plan nie myślenia o baby w zycie i zrobiłam przemeblowanie w małym pokoju...przywiozłam od rodziców swojego orbiterka i zamierzam się trochę ruszać...
Kupiłam wełnę, wzięłam od babci lekcję szydełkowania i popróbuję trochę relaksu przy robótkach ręcznych ;)

no i ogłosiłam remont w kuchni...maż ochoczo przystał...bo wczoraj naprawde doła miałam ogromnego...

co słychać u Was?
dzisiaj mały dołek u mnie-gratuluję odważnego pomysłu z tymi remontami a jakie kwiatki na balkon kupiłaś

cześć dziewczyny

co słychać u Was?
witamy a u nas dzis na forum cos maly ruch babeczki cos sie dzis malo udzielaja ;) boboswksy wszystkie maja czy jak???tyllko ja celibat mam :( nawet w telewizji dzis nic niema ciekawego moze niedlugo kobietki sie zejda na forum :)

witamy a u nas dzis na forum cos maly ruch babeczki cos sie dzis malo udzielaja ;) boboswksy wszystkie maja czy jak???tyllko ja celibat mam :( nawet w telewizji dzis nic niema ciekawego moze niedlugo kobietki sie zejda na forum :)
kochana ja też mam celibat niestety a tak chciałam sobie życia poużywać w ten Dzień Mężczyzn

Widzę że kolejna fanka YCD :-) ja uwielbiam a zwłaszcza castingi :-) a dzisiaj będzie dancetravolta :-D
a co to jest to YCD??? pewnie jakis fajny program???ja niestey mam tylko 4 programy ale pogadalam wczoraj z mezem i chyba wezmiemy sobie jakas telewizje z pakietem programow :) co wkoncu bedzie mozna cos poogladac hihihihi

kochana ja też mam celibat niestety a tak chciałam sobie życia poużywać w ten Dzień Mężczyzn
dzien mezczyzn?????? ja mam celibat od 4 dni jakas masakra dla mnie hihihii

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale z fajnych rzeczy to powiem Wam że wymyśliłam wczoraj śmieszną rzecz.
My wcześniej z W. paliliśmy fajki...tzn on dopóki mnie nie poznał nie palił, ja go później zaczęłam namawiać i tak sobie paliliśmy. I teraz po poronieniu znowu wróciłam do dymanka...ale już tak malutko...no i od razu jak test pozytywny to fajki na bok.
I powiedziałam mu wczoraj że codziennie każde z nas do skarbkonki -> dzbanek na herbatę, mamy wrzucać po 10zł...czyli dziennie razem 20zł i jak się dzidzia urodzi to kupimy jej coś pięknego za całą kaskę! I obliczyłam że uzbiera się ok 5000zł :-)
popieram :) ja niebawem 1 maja obchodze swoja rocznice niepalenia...kusi mnie nieraz ja ch...ra ale dakę radę...najbardziej mnie cieszy, ze mi włosy nie smirdzą :)

Ja to się śmiałam że my w Zarze na ubranka wszystko wydamy :-)
CHoć nie wiem czy nie będę musiała rozbić tej skarbonki na moje wizyty...dzisiaj za badania z krwi zapłaciłam 540zł + wizyta z usg i cytol 300zł + apteka 140zł...
skąd na to wszystko wziąść...a to dopiero początek :-)

Mam recepty na 6 opakowań dupka...ale na razie kupiłam tylko część, bo jakby miał mi zmienić na zastrzyki...
Mysza to jakiś kosmos wydaliście...nie mozesz czegoś na NFZ zrobic...choćby cytologii?

pajeczko wykopalam wypis meza ze szpitala co prawda to bylo w lutym 2007 roku ale spedzil w szpitalu caly miesiac i potem 2 miesiace w domu na zapalenie klebuszkow nerkowych okropienstwo grozily mu dializy i renta ale udalo sie tego uniknac i na szczescie wyzdrowial :0 a to jego cholesterol clkowity:373 HDL:71,7 LDL: 266 TROJGLICERYDY: 178 nieznam sie na tych wynikach ale jak pisalas ze twoj maz mial 300 a moj mial prawie 400 to wnioskuje ze to za duzo z reszta lerkarze tez tak mowili ale tam mu nerki leczyli a z cholesterolem sam mial isc go lekarza ale oczywiscie jak to facet do dnia dzisiejszego nieposzedl sobie nic zbadac ale go dzis ladnie poprosilam pod pretekstem ze ja chce sobie zbadac krew i zeby mi bylo razniej ma isc ze mna i tez sie zbadac tylko musze ublagac lekarza zeby mi wypisal dla niego tez skierowanie na te badania bo on do lekarza raczej niepojdzie na krew ze mna to tak pojdzie ale do lekarza czekac w kolejce za kwitkiem to napewno nie :(

moja klaudia tez go ze mna ogladala i tez chce taka dzidzie hnihihih
żabka wysokie te wyniki...cholesterol jest do 100, trójglicerydy do 150, LDL do 100 ...dobrze, ze ma wysoki HDL...Twój maż powinien zmienić dietę ;)

Witam wszystkie staraczki i od razu gratuluje fasolek!!!
Jeszcze kilka dni i się okaże czy my również będziemy się cieszyć z fasolki.....choć jestem raczej pesymistycznie nastawiona.... ale trzymajcie kciuki w wolnej chwili.
Ja za Was trzymam cały czas!!
Pozdrawiam!!

cześć tzrymam kciuki

ja nie słyszałam zeby były jakies komplikacje w cyklu jedyne to, ze niektórym dziewczynom w tym samym cyklu udaje sie zajsc w ciąże :)

no raczej ciąża gratuluje:)
dzięki cieszą mnie Twoje słowa :)

to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidzi :) imoj pesek :)
piękniutka i te kompleciki chłopięce również...zdolniacha z Ciebie :)

spojrzalam i ohoho zajrzyj tez prosze na moj bo szok u mni normalnie dzis

piekne kurde masz talent babo

PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana
żabka u Ciebie wyglada jakby @ miałą przyjsć niebawem...

:-) witaj :-)

GRATULUJE!!!!!!!!!! Kobietko II kreski jak nic :tak::-D

na pewno byś potrafiła :tak: spróbuj :tak:

:tak:piękna sukieneczka i piesek słodziak :tak:

koniecznie wklej foto :tak:

A u mnie temp wysoko :tak: szykuje się cykl 28 dni :-D jeszcze tylko jutro temp wysoka i zmieniam suwaczek na 28 :-D

no to tzrymam kciuki za 28 dni :)

reklama
zabka You Can Dance :-) śmieszne bo to castingi więc różni wariaci się pokazują.

No właśnie też wracamy dzisiaj z tej Wawki a tu w Rmfie trąbią że jakiś dzień mężczyzn jest... :-) a ja oczywiście jak zwykle nie wiedziałam

Do góry