reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
biorę kwas foliowy ale już od września i nic mi nie było a teraz jak brałam antybiotyk to może razem się pomieszało i uczuliło, mam wysypkę tylko na buzi taki jakby małe potówki białe dla oka prawie niewidoczne ale jak palcem dotknę to takie szorstkie

lopop to zupełnie tak jak mnie, odechciało mi się wszystkiego, jestem zrezygnowana:-(

ale co tu gadać wszystkie prze to przechodzą, ja pewnie jestem sobie sama winna bo moja podświadomość mnie nakręca, albo ja ją a potem są takie skutki niestety, mam wrażenie że jestem niewidzialna :-:)sorry:

Ja juz po obiadku ,bo cos dzis nie mam weny na jedzonko, i duzo spałam.:tak:Czyuję sie juz o niebo lepiej:-D:-D:-D:-D:-D

A co u was kochane????

Super że masz dobry humorek.

A gdzie nasza czarownica Svensonka się podziewa.

lopop to zupełnie tak jak mnie, odechciało mi się wszystkiego, jestem zrezygnowana:-(

ale co tu gadać wszystkie prze to przechodzą, ja pewnie jestem sobie sama winna bo moja podświadomość mnie nakręca, albo ja ją a potem są takie skutki niestety, mam wrażenie że jestem niewidzialna :-:)sorry:

Batonik a czemu ty masz dwa suwaczki, jeden na owu a drugi na @ bo nie wiem czy dobrze je rozumiem.

Mogę zadać ci pytaanko czemu taki nick? :-p Lubisz batoniki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:sorry:a jakie mam mieć suwaczki, nie wiem sama czemu takie, być może kiedyś będzie tylko jeden, jak wysoko jestem w ciąży - oby kiedyś :-(

a Batonik dlatego, bo kiedyś byłam większa niż teraz i każdy dzień zaczynałam batonikiem, potem schudłam jakieś 24 kg:szok: a ksywka Batonik już została, na szczęście tylko ksywka bo batonikami już się nie zajadam :tak:

Toska a gdzie twój optymizm, przecież w tym cyklu będziesz mieć fasolkę!

poszedł sobie gdzieś chyba :(

dołek mnie nawiedził, cóż zrobić:-:)-:)-:)-:)-(

mnie też dzisiaj kurde nie wiem co się dzieje :(

My dzisiaj mieliśmy dzień szwendacza, spacer potem naleśniki w Manekinie, kawusia z bitą śmietaną - samopoczucie troche lepsze ale brakuje do ideału

Jakieś nowe fasolki dzisiaj ?? Betusia dała znać

:sorry:a jakie mam mieć suwaczki, nie wiem sama czemu takie, być może kiedyś będzie tylko jeden, jak wysoko jestem w ciąży - oby kiedyś :-(

a Batonik dlatego, bo kiedyś byłam większa niż teraz i każdy dzień zaczynałam batonikiem, potem schudłam jakieś 24 kg:szok: a ksywka Batonik już została, na szczęście tylko ksywka bo batonikami już się nie zajadam :tak:

Co do suwaczków to tak pratrzę i w pierwszej chwili nie wiedziałam który do czego ale się domyśliłam.
Wow jak to zrobiłaś że tak schudłaś? Ja co prawda batonikiem dnia nie zaczynam ale chciałabym schudnąć z 6 - 8 kg bo daleko mi do mojej normalnej wagi, przytyłam sporo i teraz nie mogę ruszyć z wagi, postanowiałam zastosować dietę proteinową bo koleżanka powiedziała mi że skuteczna ale jeszcze się za to nie zabrałam.

reklama
Co do suwaczków to tak pratrzę i w pierwszej chwili nie wiedziałam który do czego ale się domyśliłam.
Wow jak to zrobiłaś że tak schudłaś? Ja co prawda batonikiem dnia nie zaczynam ale chciałabym schudnąć z 6 - 8 kg bo daleko mi do mojej normalnej wagi, przytyłam sporo i teraz nie mogę ruszyć z wagi, postanowiałam zastosować dietę proteinową bo koleżanka powiedziała mi że skuteczna ale jeszcze się za to nie zabrałam.

sama nie wiem jak to zrobiłam chyba się po prostu zakochałam!!! Trochę była to obsesja bo ważyłam się 6-10 razy dziennie i bardzo mało jadłam a dużo piłam i tak trwało to jakieś 5 m-cy teraz troszkę przytyłam jakieś 4 kg i też nie mogę ich zrzucić

batonik odstaw folik to przejdzie:eek:
suzi i tośka coś to przedwiośnie chyba tak wpływa:-(

na arzie odstawiłam antybiotyk i piję wapno zobaczymy czy podziała jak nie to odstawię też folik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry