reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

sama nie wiem jak to zrobiłam chyba się po prostu zakochałam!!! Trochę była to obsesja bo ważyłam się 6-10 razy dziennie i bardzo mało jadłam a dużo piłam i tak trwało to jakieś 5 m-cy teraz troszkę przytyłam jakieś 4 kg i też nie mogę ich zrzucić

To chyba ta niedobra zima tak działa że schudnać nie można.

reklama
poszedł sobie gdzieś chyba :(

mnie też dzisiaj kurde nie wiem co się dzieje :(

My dzisiaj mieliśmy dzień szwendacza, spacer potem naleśniki w Manekinie, kawusia z bitą śmietaną - samopoczucie troche lepsze ale brakuje do ideału

Jakieś nowe fasolki dzisiaj ?? Betusia dała znać
Betusia się nie odzywała a miała robić test rano ciekawa jestem czy zrobiła:tak:

kurde ja tez sie dziwnie czuje :/ ostatnio tez zrezygnowana jestem i jakos mnie brzuch pobolewa... mezus pracuje od rana do nocy juz kilka dni pod zad i nie ma sily sie kochac ze mna wiec sobie poradzic musialam ... jakos mnie tez dol zlapal cholerny taki i nie mam co ze soba zrobi a on przyszedl z pracy i poszedl spac a ja sie szwendami nie mam co robic :( kompletny bezsens wkradl mi sie w dzisiejszy dzien ...

u mnie może nie bezsensu ale moje libido spadło maksymalnie jak się da :-( nawet mi się na przytulaski nie zbiera :-(

Ostatnia edycja:
kurde ja tez sie dziwnie czuje :/ ostatnio tez zrezygnowana jestem i jakos mnie brzuch pobolewa... mezus pracuje od rana do nocy juz kilka dni pod zad i nie ma sily sie kochac ze mna wiec sobie poradzic musialam ... jakos mnie tez dol zlapal cholerny taki i nie mam co ze soba zrobi a on przyszedl z pracy i poszedl spac a ja sie szwendami nie mam co robic :( kompletny bezsens wkradl mi sie w dzisiejszy dzien ...

mi niestety bezsens wkradł się w życie, chwilowo nie mam na nic siły ani ochoty:no:, nie wiem czy nie zrezygnuję na jakiś czas ze staranek bo jakoś mnie to wszystko przytłacza chyba, kolejne rozczarowanie :-( nie wiem czy podołam, niestety chęć posiadania małej istotki jest silniejsza, nie bardzo umiem sobie z tym poradzić, może tylko dzisiaj a jutro już będzie lepiej:sorry: kto to wie, czasem myślę że nie będzie mi dane być mamą i jak sobie o tym pomyślę to łzy mi się cisną do oczu :-(

Witajcie dziewuszki :-)

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?

mi niestety bezsens wkradł się w życie, chwilowo nie mam na nic siły ani ochoty:no:, nie wiem czy nie zrezygnuję na jakiś czas ze staranek bo jakoś mnie to wszystko przytłacza chyba, kolejne rozczarowanie :-( nie wiem czy podołam, niestety chęć posiadania małej istotki jest silniejsza, nie bardzo umiem sobie z tym poradzić, może tylko dzisiaj a jutro już będzie lepiej:sorry: kto to wie, czasem myślę że nie będzie mi dane być mamą i jak sobie o tym pomyślę to łzy mi się cisną do oczu :-(

Nie mozna tak myślec, ja też to miałam. I nadal mam. Niektorzy mowili ze mam przestac sie nastawiac, to ja sie oszukiwalam, ale to bez sensu. Teraz licze na to, ze nie dostane okresu. A jesli dostane, to bede nawet płakac, juz którys raz z resztą. Ale kolejna szansa znowu za 2 tyg. Bądź dzielna, a na pewno wkrótce sie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?
Witaj:-) Ja nie miałam nic podobnego ale wydaję mi się że może to być początek jakiegoś stanu zapalnego;-);-)

nie pomoge bo ja chyba nigdy tak nie miałam - ale proponuje kupić laktacyd albo poprostu wybrac się do lekarza jak cie to niepokoji

dziewczyny polecam wam dla relaksu kosmetyki diary fun poniżej link - super sprawa ja dzisiaj siedziałam 1,5 godziny w wannie takiech pachnącej wodzie - az mi się wychodzić nie chciało
http://www.cefarm24.pl/dairy-fun-mleczny-puder-do-kapieli-brzoskwinia-i-mango-650-g-p16042.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry