na pewno pomaga bo zaszkodzić to już raczej nie zaszkodzi:-)no właśnie ja nie doczytała tego i parzenie kłopotliwe parzenie...3 razy dziennie...ale jakjuz zaczęłam pić to piję![]()
reklama
no rozumiem to jest szmat czasu ...nie dziwie się, ze "siadasz" psychicznie nieraz...ale masz juz synka wiec było już kiedyś ok wiec musi sie udać jeszcze raztak wiesz to raczej przez tę ciągnącą się zimę brudny śnieg i tak zbliżam się powoli do tej daty 48 cykl starań i to najbar:-(dziej boli

no , tylko właśnie najbardziej rozbrajają mnie te moje przeziębienia bo coś ostatnio dużo mnie ich spotyka i to czekanie i zawsze właściwie mam przeciwności na drodze no i niedługo mije urodziny i kończy sie najlepszy okres na rodzenie dzieci wg stwierdzeń lakarzy:-no rozumiem to jest szmat czasu ...nie dziwie się, ze "siadasz" psychicznie nieraz...ale masz juz synka wiec było już kiedyś ok wiec musi sie udać jeszcze raz![]()

no porażka z pracą:-( ja się zbieram na tydzień wolneo po zabiegu pisałam juz i już zaplanowała wizyty u tych ginów o których pisałąm...zaczynam wiztyty w 7 dc czyli w najbliszą środę, a kończe 15 dc bedę codziennie na monitringu...olkale - idę na rekord z postamiżart po prostu mam czas na siedzenie non-stop przed kompem a już od poniedziałku nie będę miała tyle czasu :-( tylko jeszcze musisz mnie rozdziewiczyć z tymi multipostami
no wiesz ;-)

a jaki jest najlepszy?no , tylko właśnie najbardziej rozbrajają mnie te moje przeziębienia bo coś ostatnio dużo mnie ich spotyka i to czekanie i zawsze właściwie mam przeciwności na drodze no i niedługo mije urodziny i kończy sie najlepszy okres na rodzenie dzieci wg stwierdzeń lakarzy:-eek:
![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak 3mam kciuki.no porażka z pracą:-( ja się zbieram na tydzień wolneo po zabiegu pisałam juz i już zaplanowała wizyty u tych ginów o których pisałąm...zaczynam wiztyty w 7 dc czyli w najbliszą środę, a kończe 15 dc bedę codziennie na monitringu...czy ja pisałąm już ze w tym cyklu zachodzę? Bo nie pamiętam?;-)
Wiesz wiem że jestem już nudna z tymi humorami ale ja mojemu M już nie mogę za dużo mówić bo on twierdzi że się dołuję i to jest dla mnie najgorsze ma rację ale przecież mózgownicy nie da się wyłączyć. i też widzę że się martwi a on ma i tak dużo zmartwień w pracy.
kochane mój mąż przed chwila mówił,ze jak jestem an forum to się nie moze ze mna porozumieć i chyba się też tutaj zaloguje i tak bedziemy sobie dyskutować tutaj
jutro jedziemy na wycieczke wczesnowiosenną i musimy wymyślec gdzie...a ja tu ciagle siedze;-)

jutro jedziemy na wycieczke wczesnowiosenną i musimy wymyślec gdzie...a ja tu ciagle siedze;-)
u nas wg medycznego punktu widzenia 21-29 to jest okres najbardziej płodnej kobiety a tu widać zoonk bo ja jestem odstępstwem od regułya jaki jest najlepszy?moja przyjaciółak miesza w Niemczech i mówiął, ze większość jej koleżanek rodziła pod 40 - tke...

u nas wg medycznego punktu widzenia 21-29 to jest okres najbardziej płodnej kobiety a tu widać zoonk bo ja jestem odstępstwem od reguły![]()
nie martw się jeszcze trochę i ja będę zonkiem

reklama
wow zazdroszczę gdzie planujecie tzn w którą stronę?kochane mój mąż przed chwila mówił,ze jak jestem an forum to się nie moze ze mna porozumieć i chyba się też tutaj zaloguje i tak bedziemy sobie dyskutować tutaj
Podziel się: