reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

też tak myślę bo pewnie owu w 14 wypadnie

ostatnio 28 dniowe poprzedni 32 dni a przedtem to 26-27 dniowe bo odkąd się leczę to mi skaczą te cykle co 3 miesiące a potem wraca do normy
no ja 1 po odstawieniu tabsow mialam 37 dni potem 2 myslalam ze bedzie 37 a bylo 32 dni wiec teraz mysle ze bedzie 32 dni ale pewnie bedzie krotszy :-p ale mam nadzieje ze duuuuuuuuzo dluzszy o ladne 9 miesiecy ;-) mocno wierze w ziolka :tak::-D

reklama
no ja 1 po odstawieniu tabsow mialam 37 dni potem 2 myslalam ze bedzie 37 a bylo 32 dni wiec teraz mysle ze bedzie 32 dni ale pewnie bedzie krotszy :-p ale mam nadzieje ze duuuuuuuuzo dluzszy o ladne 9 miesiecy ;-) mocno wierze w ziolka :tak::-D
ja już zamówiłam i w następnym cyklu piję.

zdecydowanie łagodniejszy od wszystkich które brałam pomógł dopiero po 4 dniach :tak:
lekarze top zazwyczaj na podtawie empirycznyum działają, jak w danym sezonie "idzie" leczenie na daną grupę antybiotyków to standardem zaczynaja u wszstkich...chybaże kobieta zgłasza ryzyko, ze jest w ciaży to sięgaja po podstawe.
To kiedy antybiotyk zacznie działać zależy od tego jakie bakterie są typowe czy atypowe...i na jaki antybiotyk będa wrażliwe...

suuuuuper!

odkad staramy sie o dzidzie to widze same kobiety w ciazy albo z wozeczkami i jak jestem przed @ to sobie mówie ze pewnie nie długo ja tak bede miec a gdy @ przylezie to jak je widze to mi sie płakac chce i jak na złosc jest ich wtedy jeszcze wiecej
nic nie mów ja jak po szpitalach sie szlajam w pracy to nic innego nie widzę tylko kobietki z oddziałow połozniczych lub czekajace na usg:-(

ja już zamówiłam i w następnym cyklu piję.
to świetnie...bo ja liczę, ze dołączę d otych co w pierwszym cyklu zaszły:-D

nic nie mów ja jak po szpitalach sie szlajam w pracy to nic innego nie widzę tylko kobietki z oddziałow połozniczych lub czekajace na usg:-([/QUOTE]

ale nie długo to my tak bedziemy czekac zeby zobaczyc nasze fasolki na usg:tak::tak::-):-):-):-):tak::tak::tak:

Olkale czuję się jakby mnie karciła starsza siostra :-( / :laugh2:
ale, ze co? te antybiotyki? nie slóńce staram sie podzielic tym co wiem i tyle...przedewszystkim nie każda choroba jest na antybiotyk...a to jest ważne jak sie ma dzidzie...bo juz mówiłą, ze częsc lekarzy to ....to /....no.....no...wiecie:-D

reklama
Do góry