reklama
kochana i tak trzymać pozytywne myślenie to połowa sukcesu - drogi to dobra armiaA ja tam wierzę że u mnie właśnie po lewej stronie zagnieżdża się mała fasolinka![]()

to czysta amoksycyklina be z kwasu klawulanowego i fakt, ze część bakterii radzi sobie z nią dobrze...ale to cały czas antybiotyk na typowe zakarzenia, ale o łagodnym przebiegu...szkoda że nie możesz coś mi podesłać może duomox bo ponoć to już nie antybiotyk?
kochana i tak trzymać pozytywne myślenie to połowa sukcesu - drogi to dobra armia![]()
co znaczy : drogi to dobra armia

też tak myślę bo pewnie owu w 14 wypadnieto poważniej moz ebyć..gripex to zadziała przeciwzapalnie i przeciwgoraczkowo...to głównie paracetamol w duzej dawce i pseudoefedryna na katar...na noc weż...jak zdążysz i jest to wirus to moze jeszcze zatrzymasz rozwuj, ale jak juz sie nadkaziło bakteria to kicha i antybiotyk tylko pomoze...
ostatnio 28 dniowe poprzedni 32 dni a przedtem to 26-27 dniowe bo odkąd się leczę to mi skaczą te cykle co 3 miesiące a potem wraca do normylopop ja ma dzis 9 dc wiec jedziemy podobnie a ile masz dniowe cykle???
rozwój napisałam przez uto poważniej moz ebyć..gripex to zadziała przeciwzapalnie i przeciwgoraczkowo...to głównie paracetamol w duzej dawce i pseudoefedryna na katar...na noc weż...jak zdążysz i jest to wirus to moze jeszcze zatrzymasz rozwuj, ale jak juz sie nadkaziło bakteria to kicha i antybiotyk tylko pomoze...

to czysta amoksycyklina be z kwasu klawulanowego i fakt, ze część bakterii radzi sobie z nią dobrze...ale to cały czas antybiotyk na typowe zakarzenia, ale o łagodnym przebiegu...
zdecydowanie łagodniejszy od wszystkich które brałam pomógł dopiero po 4 dniach

izus180584
Fanka BB :)
A ja tam wierzę że u mnie właśnie po lewej stronie zagnieżdża się mała fasolinka![]()
suuuuuper!
odkad staramy sie o dzidzie to widze same kobiety w ciazy albo z wozeczkami i jak jestem przed @ to sobie mówie ze pewnie nie długo ja tak bede miec a gdy @ przylezie to jak je widze to mi sie płakac chce i jak na złosc jest ich wtedy jeszcze wiecej
reklama
miało być tak drugim droga armia żołnierzykówco znaczy : drogi to dobra armiabo nie kumam

Podziel się: