jestescie kochane!!!!!
Juz wam pisze jak to było!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
Zadzwoniłam do gina i mam brac luteine .W poniedziałek 2beta
spoko spoko bedzie dobrze...tylko dbaj o siebie :-)
Jeśli ja mam akurat dziś owu to się zastrzelę, tak mnie boli prawy jajnik że szok, ból aż mnie przeszywa do kości miednicowej, tak promieniuje.
to jakieś staranka ...?
witam was kochane z samego rana:-)
wczoraj weszlam wieczorkiem na forum a tu ponad 20 stron do przeczytania hehehale piszecie;-)ale juz poczytalam i wszystko wiem
SUZI MOJE GRATULACJE
ja dzis wybieram sie na pierwsza wizyte do gina;-):-)
tak tak doczytałam...widziałaś swoją fasolkę suoer masz

plusik, ze się wyspoałaś ...na wolnym to moznaWitam serdecznie ;-)troszkę mi się dzisiaj pospało![]()

oby bhł proroczywłaśnie czytałam w necie na senniku że pociąg pospieszny: to szybkie spełnienie życzeń a płacz: to radosne wydarzenie ;-)

wybieram się po tym poście...do apteki, zakupić siemie lnoane...a wcześniej miałaś płodny czy nie? Bo ja nie mam...:-(No to zakladajac, ze owulka byla wczoraj to termin @ jest za dwa tygodnie mniej wiecej... I wtedy zatestujesz, aby zobaczyc dwie krechy
Ja sobie wlasnie wygrzebalam piekny sluz plodny;-) Siemie lniane dziala!![]()
supaer widzę, ze optymistyczny nastruj jestSprawdzaj! Hormony bardzo latwo ustawic do pionu za pomoa tabsow, wiec szkoda traic szasu!
A jesli chodzi o przeczucia, to ja mam przeczucie, ze w tym cyklu sie udaPewnie za jakis czas zmienie zdanie, ale na dzien dzisiajszy tak wlasnie czuje
![]()

tzrymam kciukiMaćku - tak trzymaj!
ja w tym cyklu tez mialam takie przeczucie ze tym razem sie uda, jeszcze zanim owulka byla;-)
oczywiscie mialam dni zwatpienia, tak jak wczoraj bo czulam sie fatalnie ale dzis nic..... nawet jeszcze tradzik sie nie pojawil i cyce milczą.... wiec jestem pelna nadziei
moze wczoraj zarodek sie zagniezdzal bo tempka spadla troszke a ja zle sie czulam, dzis tempka juz w gorze a mi nic nie dolega hahaha:-)ale jestem optymistka
Jeszcze nie miałam @ po zabiegu. I właśnie czekałam na nią bo jakby przyszła normalnie to wiedziałabym że wszystko wróciło do normy. I tak nawet tą owulkę wydawało mi się że czyję 12dni po zabiegu więc sądziałam że w następnym tygodniu @ się rozgości a tu proszę...dopiero wg testu owulka. I się zeźliłam. Bo teraz może się okazać że na @ będę czekać kolejne 3 tygodnie.
no właśnie to czekanie najgorsze
no właśnie o tym samym pomysalłam może to fasolona?A Ty babo robilas w ogole testa? Bo ta @ to moze wcale nie @, jesli takie historie sie dzieja
A co do sluzu - ja czasmi przy koncowce @ tez mam jakby sluz plodny, ale to nie jest owulka![]()
Zdecydowanie sie zgadzam Lena skad to poczucie winy w Tobie?Kochana to nie jest Twoja wina!!!!U nas tez tak było, nawet jak robiłam test przed @ i wyszła jedna kreska to moj M dorysował drugą długopisem
Ja mysle ze wszystko jest tam gdzies zapisane i na wszystkie przyjdzie pora!!!![]()
Pzrciez to bozia daje dzidzie

;-)mam nadzieję...;-)cycki mnie swędzą![]()

z tego co wiem to owu na 100% potwiedzi tylko monitoring...test pokaże wzrost LH i nic wiecej...nie amsz pewnosci czy pęcherz urósł, endo jest odpowiednie i czy pękł![]()
Ja na chwilkę. Nadrobiłam co tam naklikałyście...Zaraz do rodzinki idę, a wieczorem znów zajrzę co naklikałyście i wtedy przy ziółkach nadrobię ;-)
Zapomniałam zadzwonić i się zarejestrować do ginLIPA!!!
Muszę Lutkę sama zacząć...Żebym tylko w poniedziałek nie zapomniała się zarejestrować...
DO KOBIETEK ROBIĄCYCH TESTY OWU:
Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??
Melduję sieOlkale gdzie jesteś?![]()

batonik i co wiadomo coś z karta?
I wzywasz mnie...fluidy wysyyłasz i znikasz ...to nie fair...
znikam jeszcze na 20 min pedze do apteki po siemie i czerwone winko na endo...bo ja w tym cyklu zachodze
Ostatnio edytowane przez moderatora: