reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jestescie kochane!!!!!
Juz wam pisze jak to było!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
Zadzwoniłam do gina i mam brac luteine .W poniedziałek 2beta

spoko spoko bedzie dobrze...tylko dbaj o siebie :-)

Jeśli ja mam akurat dziś owu to się zastrzelę, tak mnie boli prawy jajnik że szok, ból aż mnie przeszywa do kości miednicowej, tak promieniuje.

to jakieś staranka ...?

witam was kochane z samego rana:-)
wczoraj weszlam wieczorkiem na forum a tu ponad 20 stron do przeczytania heheh:szok:ale piszecie;-)ale juz poczytalam i wszystko wiem:tak:
SUZI MOJE GRATULACJE:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ja dzis wybieram sie na pierwsza wizyte do gina;-):-)

tak tak doczytałam...widziałaś swoją fasolkę suoer masz :-D:tak:

Witam serdecznie ;-)troszkę mi się dzisiaj pospało :zawstydzona/y:
plusik, ze się wyspoałaś ...na wolnym to mozna:-D

właśnie czytałam w necie na senniku że pociąg pospieszny: to szybkie spełnienie życzeń a płacz: to radosne wydarzenie ;-)
oby bhł proroczy:tak:

No to zakladajac, ze owulka byla wczoraj to termin @ jest za dwa tygodnie mniej wiecej... I wtedy zatestujesz, aby zobaczyc dwie krechy:tak:

Ja sobie wlasnie wygrzebalam piekny sluz plodny;-) Siemie lniane dziala!:tak:
wybieram się po tym poście...do apteki, zakupić siemie lnoane...a wcześniej miałaś płodny czy nie? Bo ja nie mam...:-(

Sprawdzaj! Hormony bardzo latwo ustawic do pionu za pomoa tabsow, wiec szkoda traic szasu!:tak:

A jesli chodzi o przeczucia, to ja mam przeczucie, ze w tym cyklu sie uda:tak: Pewnie za jakis czas zmienie zdanie, ale na dzien dzisiajszy tak wlasnie czuje:sorry:
supaer widzę, ze optymistyczny nastruj jest :tak:

Maćku - tak trzymaj!
ja w tym cyklu tez mialam takie przeczucie ze tym razem sie uda, jeszcze zanim owulka byla;-)
oczywiscie mialam dni zwatpienia, tak jak wczoraj bo czulam sie fatalnie ale dzis nic..... nawet jeszcze tradzik sie nie pojawil i cyce milczą.... wiec jestem pelna nadziei:tak::-D:zawstydzona/y:
moze wczoraj zarodek sie zagniezdzal bo tempka spadla troszke a ja zle sie czulam, dzis tempka juz w gorze a mi nic nie dolega hahaha:-)ale jestem optymistka
tzrymam kciuki

Jeszcze nie miałam @ po zabiegu. I właśnie czekałam na nią bo jakby przyszła normalnie to wiedziałabym że wszystko wróciło do normy. I tak nawet tą owulkę wydawało mi się że czyję 12dni po zabiegu więc sądziałam że w następnym tygodniu @ się rozgości a tu proszę...dopiero wg testu owulka. I się zeźliłam. Bo teraz może się okazać że na @ będę czekać kolejne 3 tygodnie.

no właśnie to czekanie najgorsze

A Ty babo robilas w ogole testa? Bo ta @ to moze wcale nie @, jesli takie historie sie dzieja:tak:
A co do sluzu - ja czasmi przy koncowce @ tez mam jakby sluz plodny, ale to nie jest owulka:tak:
no właśnie o tym samym pomysalłam może to fasolona?

Kochana to nie jest Twoja wina!!!!U nas tez tak było, nawet jak robiłam test przed @ i wyszła jedna kreska to moj M dorysował drugą długopisem:tak:
Ja mysle ze wszystko jest tam gdzies zapisane i na wszystkie przyjdzie pora!!!:tak:
Zdecydowanie sie zgadzam Lena skad to poczucie winy w Tobie?
Pzrciez to bozia daje dzidzie:tak:;-)

cycki mnie swędzą :laugh2::laugh2:
;-)mam nadzieję...;-):tak:

:-p

Ja na chwilkę. Nadrobiłam co tam naklikałyście... :tak: Zaraz do rodzinki idę, a wieczorem znów zajrzę co naklikałyście i wtedy przy ziółkach nadrobię ;-):tak:
Zapomniałam zadzwonić i się zarejestrować do gin :cool: LIPA!!! :sorry:
Muszę Lutkę sama zacząć... :sorry: Żebym tylko w poniedziałek nie zapomniała się zarejestrować... :tak:

DO KOBIETEK ROBIĄCYCH TESTY OWU:
Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??
z tego co wiem to owu na 100% potwiedzi tylko monitoring...test pokaże wzrost LH i nic wiecej...nie amsz pewnosci czy pęcherz urósł, endo jest odpowiednie i czy pękł

Olkale gdzie jesteś? :laugh2:
Melduję sie:-D

batonik i co wiadomo coś z karta?

I wzywasz mnie...fluidy wysyyłasz i znikasz ...to nie fair...;)

znikam jeszcze na 20 min pedze do apteki po siemie i czerwone winko na endo...bo ja w tym cyklu zachodze :) ale to juz chyba mówiłam :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się wieczorowo
Suzi gratuluję !!!!

a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy

a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:wściekła/y::-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusią :-poj jak dobrze w domku rodzinny- nie:no: chce wyjezdzac!!!!!!

nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....

jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!:tak:

a jak tam pierwsze wnioski po piciu ziółek????
powiem szczerze że nie wiem ktore powinnam pić????
może któaś mi doradzi???

reklama
Do góry