reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cycki mnie swędzą :laugh2::laugh2:

:-pfaktur?? :-pto kim jesteś z zawodu?

:-D śliczna fasolinka ;-) rośnie jak na drożdżach :tak:

:-) trzeba buchać optymizmem :tak: inaczej byśmy się tu wszystkie załamały ;-)

kobietko nie smutkuj ;-) łepek do góry może w następnym cyklu :tak: pamiętaj, że w końcu Bozia dała co cykl dni płodne, a nie raz w roku :tak: ...tyle szans... :tak:

leż plackiem i się nie przejmuj :tak:

:-D:-D:-D superowe :-D:-D:-D

a jakie?? na owu?? :-p daj cynka czy działają fajnie... :-p

:-)witaj:-)

Ja na chwilkę. Nadrobiłam co tam naklikałyście... :tak: Zaraz do rodzinki idę, a wieczorem znów zajrzę co naklikałyście i wtedy przy ziółkach nadrobię ;-):tak:
Zapomniałam zadzwonić i się zarejestrować do gin :cool: LIPA!!! :sorry:
Muszę Lutkę sama zacząć... :sorry: Żebym tylko w poniedziałek nie zapomniała się zarejestrować... :tak:

DO KOBIETEK ROBIĄCYCH TESTY OWU:
Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??

na owu :-D ale takie zatomatyzowane :-D coś podobnego jak svensonka robiła ciążowy :tak: ciekawe co pokaze heh

reklama
witam:-)
wrocilam od lekarza:-) potwierdzil ciaze:-Dna usg widac bylo fasolke 6mm:tak::tak:zarodek byl slabo widoczny i to z usg jakos 4 tydz ciazy a z ostatniej @ponad 6 tydzien..ale sie ciesze bo juz mam zdjecie w domciu:happy::happy::happy::happy:dostalam skierowanie na wszystkie badania i za miesiac wizyta;-)

Co do tej lini po ciazy fakt szybko wróciłam,młode mi wszystko wyciągnęły,ale to dobrze bo w jednej i drugiej ciazy prawie 30 kilo przytyłam :szok::szok::szok:A teraz nosze rozmiar 34 :sorry::-D

to ja też tak chcę!!!będę karmić dziecko dopóki na studia nie pójdzie to będę super szprychą i modelki będą przy mnie jak wieloryby wyglądać:laugh2::laugh2::laugh2:

a sąsiedzi będą o mnie mówić "nasza szkapa" bo będe nosić rozmiar 20,5;-);-);-)

wrocilam od lekarza:-) potwierdzil ciaze:-Dna usg widac bylo fasolke 6mm:tak::tak:zarodek byl slabo widoczny i to z usg jakos 4 tydz ciazy a z ostatniej @ponad 6 tydzien..ale sie ciesze bo juz mam zdjecie w domciu:happy::happy::happy::happy:dostalam skierowanie na wszystkie badania i za miesiac wizyta;-)

to prosimy o zdjęcie fasolki!!!!!!!!!!plissss!!!!tak się zapatrzę to może i mi się rozwinie fasoleczka.:laugh2::laugh2:

a tak wogóle to GRATULEJSZYN!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gratuluje :-):-):-)

bunia ja sie smiałam ze do 18-stki karmić będę :-D

Co do tej lini po ciazy fakt szybko wróciłam,młode mi wszystko wyciągnęły,ale to dobrze bo w jednej i drugiej ciazy prawie 30 kilo przytyłam :szok::szok::szok:A teraz nosze rozmiar 34 :sorry::-D
ja tez 28 kg ale duzo zostalo i zaluje ze krotko karmilam ale teraz sobie powiedzialam ze minimum do pol roku bede karmic:tak:

reklama
o tym właśnie piszę.jak mi dziecko pójdzie na studia to będę do niego jeździła z laktatorem albo mrożone mu przesyłała razem ze słoikami bigosu i kompotami:laugh2::laugh2::laugh2:
jakaś ty dobra matka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

żabka ja tez chce kolejne długo karmić,ale napewno tez naucze ssac butle bo bez tego ani rusz przy synku i córce byłam uziemiona,ani na krok wyjsc niemogłam bo za cycem ryczały :sorry:córa do tej pory tylko przy cycu usypia,i to naprawde męczące.

Do góry