reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oj bidne te nasze chopy zawsze im sie obrywa,moj tez dzis troche sie nasłuchał !:-)
normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerw:crazy::crazy: na ten mój pech:angry::angry::angry::angry::angry:

moj m juz ma dosc sluchania o kolejnych sposobach na zaciazenie hihihi jak juz tylko wpomne o 2 kreskach to on juz ma dosc hihihii stwierdzil ze ja moge sobie wszystko robic i probowac na cudowne zaciazenie i cudowne splodzenie syna ale jemu zostawic tylko wykonczenie hihihii chyba przez te 4 miesiace sie juz dosc nasluchal osluzie i dniach plodnych i wszystkich tych rzeczach hihihihihi

normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerw:crazy::crazy: na ten mój pech:angry::angry::angry::angry::angry:

Dzisiaj to chyba taki wredny dzien nich sie juz konczy!!!!!!!!!!!!!!!
A na chorobe dobry seksik!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Pomaga:tak::tak:

a lipka z tym jakiś pakiet tylko związany z pracą :sorry: ale już mówiłam że dopłacę 40 dychy miesięcznie i będę miała wypas :tak:
no to super ja jakbym policzyła ile kosztuja te hormony to w setki idzie...

ja tez, ale roboty mam teraz duzo:wściekła/y:

Witam się wieczorowo
Suzi gratuluję !!!!

a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy

a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:wściekła/y::-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusią :-poj jak dobrze w domku rodzinny- nie:no: chce wyjezdzac!!!!!!

nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....

jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!:tak:
no miło widziec i ciesze sie z tego usg...a nie mówiłam ;-)

A do mnie własnie @ przylazła:-:)-:)-:)-:)-(
a fuj...zapraszał ja ktoś?

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)[/QUOTE]
Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!

siemie mniam???ja nie mogłam tego przełknąć -podziwiam!

a jak tam pierwsze wnioski po piciu ziółek????
powiem szczerze że nie wiem ktore powinnam pić????
może któaś mi doradzi???
jak na rzie to piję i tyle...no moze jakies słuz zobaczyłam...bo u mnie @ a nigdy nie miałam....jest wąrek ziiołpijki i tak zagladamy i dyskutujemy o ziółkach...na pierwszej stronie jest link...pczytaj...;-)

Przykro mi.

Ja dzisiaj jestem tzn. byłam bardzo naładowana. Tak się wkurzyłam że szkoda gadać:zawstydzona/y: I jeszcze mój M oberwał:-(

no to rzeczywiscie pech, a moz enie stracone jeszcze, który dc?

moj m juz ma dosc sluchania o kolejnych sposobach na zaciazenie hihihi jak juz tylko wpomne o 2 kreskach to on juz ma dosc hihihii stwierdzil ze ja moge sobie wszystko robic i probowac na cudowne zaciazenie i cudowne splodzenie syna ale jemu zostawic tylko wykonczenie hihihii chyba przez te 4 miesiace sie juz dosc nasluchal osluzie i dniach plodnych i wszystkich tych rzeczach hihihihihi
no to będzie wyedukowany mężulek;-)

a u mnie ciąg dalszy kłucia lewego jajnika ciekawe co się z tego wykluje ;-):tak: byle nie @ bo ja jej też nie zapraszam w tym m-cu:sorry:

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)
Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!

siemie mniam???ja nie mogłam tego przełknąć -podziwiam![/QUOTE]

no i tak trzymaj, ja dziś mam 3 dc to razem zachodzimy w tym cyklu:tak:
a siemie to mi smakuje jak jakieś zmielone zboze...dam rade ...bo jeszcze dłuzo zniosę ...byle miec mała fasolkę:-D

reklama
dziewczyny mam dzisiaj 10dc i co ja na to moje gardziołko mogę brać gripex bo coś muszę bo się rozwinie i będzie kicha:confused2:

Do góry