reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dokladnie zadzwon , ja tez bym tak zrobiła
ok narazie znikam popracowac , bo duzko faktur korek masakra

:-pfaktur?? :-pto kim jesteś z zawodu?

hej babeczki jak tak staranka ????
Ja wczoraj byłam na usg widziałam moją fasolinke a raczej maluszka bo juz rączki było widać i ładnie zarysowaną główke .No i bijące serducho
c5ff9c68d17eb68f2fa38e28888431fa,10,19,0.jpg

:-D śliczna fasolinka ;-) rośnie jak na drożdżach :tak:

moze wczoraj zarodek sie zagniezdzal bo tempka spadla troszke a ja zle sie czulam, dzis tempka juz w gorze a mi nic nie dolega hahaha:-)ale jestem optymistka

:-) trzeba buchać optymizmem :tak: inaczej byśmy się tu wszystkie załamały ;-)

...........On tak by chciał a ja wciąż zawodzę...

kobietko nie smutkuj ;-) łepek do góry może w następnym cyklu :tak: pamiętaj, że w końcu Bozia dała co cykl dni płodne, a nie raz w roku :tak: ...tyle szans... :tak:

Dzwonilm do gina i pogadalismy, mam juz L4 ,ale nie ciazowe. mam brac luteine 3 razy dziennie i duzo odpoczywac.
Jak najbardziej stres mogł miec wpływ na to wszystko:-(
Jak plamienie bedzie koloru krwi to do szpitala!!!

leż plackiem i się nie przejmuj :tak:

Twoje ubrania:Pierwsze dziecko:
...................
Płacz:
Pierwsze dziecko:
- Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
Drugie dziecko:
- Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko:
- Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

:-D:-D:-D superowe :-D:-D:-D

dzisiaj przyszły teściory od svensonki więc siuramy idziałamy - z takimi maszynami musi się udać :-D

a jakie?? na owu?? :-p daj cynka czy działają fajnie... :-p

witam dziewczynki:)
Jakos ciezko mi sie tutaj zadomowic:( bo wy sie juz znacie a ja nowa:(
No ale cóż spróbuje:)))
My zaczynamy staranka po miesiaczce marcowej,choc juz bym chciała,tylko boje sie ze jak sie uda to w suknie sie niezapnę...hihihi

:-)witaj:-)

Ja na chwilkę. Nadrobiłam co tam naklikałyście... :tak: Zaraz do rodzinki idę, a wieczorem znów zajrzę co naklikałyście i wtedy przy ziółkach nadrobię ;-):tak:
Zapomniałam zadzwonić i się zarejestrować do gin :cool: LIPA!!! :sorry:
Muszę Lutkę sama zacząć... :sorry: Żebym tylko w poniedziałek nie zapomniała się zarejestrować... :tak:

DO KOBIETEK ROBIĄCYCH TESTY OWU:
Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??

niop,udało mi się.pracuję tam od września.takie szczęście że znalazłam pracę niedługo po skończeniu studiów.:-D:-D

powiem że to mi się i tak picem udało,bo szukali kogoś z doświadczeniem,ale wystarczyło im że skończyłam polonistykę-licencjat.a w między czasie robiłam studium administracyjno-prawne i po trochu szkoliłam się w grafice.myślałam żeby może robić zaocznie magistra,ale jak na razie to mi się nie chce.skończyłam tyle szkół i kursów że muszę sobie dychnąć.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no to pani doktor inzynier i ho ho jest miedzy nami laseczki superrrrrr

Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??[/QUOTE]

ja czytałam i raz stosowałam, że jeśli masz II krechy to albo masz owu albo w ciągu 24 godzin będzie :sorry:

Czy te testy są pewne? Chodzi o to, że jak są tam II kreski to na pewno owu jest, czy mimo wszystko tylko monitoring potwierdza owu??

ja czytałam i raz stosowałam, że jeśli masz II krechy to albo masz owu albo w ciągu 24 godzin będzie :sorry:[/QUOTE]

to też wiem, ale czy ona na pewno jest? Bo ja bym tak z chęcią sprawdziła czy mam owu, ale nie chcę chodzić na monitoring, bo nie mam kiedy... :-)

fakt długo ,ale dałam dzieciom to co jest najcenniejsze,lżej przechodzą choroby.
Choc oczywiscie mam które karmią butlą niepotempiam,kazdy ma prawo do własnej decyzji ;-)

witam witam.je też tu jestem od niedawna,ale tu są tak zajebiaszcze laseczki że aż mam wahania czy faktycznie chcę szybciej zajśc w ciążę,czy jeszcze tu posiedzieć.ale z przykładu svensonki widać że nikogo się tu nie wygania.nasze ciążówki są nasze i będą nam tu na forum tyły i rozpychały się zafasolkowanymi zadeczkami i brzuszkami a my je będziemy po tych tyłeczkach i brzusiach głaskać:-D:-D

wiem,wiem,glupoty piszę.dziś mi coś padło na muzk.

to że tak długo karmisz to fantastycznie!!!masz rację-dajesz dzieciom co najlepsze.a przy okazji łatwiej odzyskać linię po ciąży.:tak::tak:

a tak wogóle to któraś ogląda Majkę na tvn? strasznie się w to wciągnęłam i podoba mi się taki wątek.przynajmniej to nie kolejny tasiemiec portugalski z milionem odcinków,gdzie w każdym początek jest taki sam jak koniec,a tak wogóle to końca nie widać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam witam.je też tu jestem od niedawna,ale tu są tak zajebiaszcze laseczki że aż mam wahania czy faktycznie chcę szybciej zajśc w ciążę,czy jeszcze tu posiedzieć.ale z przykładu svensonki widać że nikogo się tu nie wygania.nasze ciążówki są nasze i będą nam tu na forum tyły i rozpychały się zafasolkowanymi zadeczkami i brzuszkami a my je będziemy po tych tyłeczkach i brzusiach głaskać:-D:-D

wiem,wiem,glupoty piszę.dziś mi coś padło na muzk.

to że tak długo karmisz to fantastycznie!!!masz rację-dajesz dzieciom co najlepsze.a przy okazji łatwiej odzyskać linię po ciąży.:tak::tak:

Co do tej lini po ciazy fakt szybko wróciłam,młode mi wszystko wyciągnęły,ale to dobrze bo w jednej i drugiej ciazy prawie 30 kilo przytyłam :szok::szok::szok:A teraz nosze rozmiar 34 :sorry::-D

Do góry