sversona daj mi twoj adres na priv mama ci zamowinie da sie usa i canada tylko moga kupowac tak tam pisze
kurrrrrrrr..........de
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
juz wyslalam daj znac jak dostanieszsversona daj mi twoj adres na priv mama ci zamowi
nie wiem ja nie mam w szwecji allegroA nie ma tego na allegro ? To bym Ci kupiła...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczynki
Jakos ciezko mi sie tutaj zadomowic
bo wy sie juz znacie a ja nowa
No ale cóż spróbuje
))
My zaczynamy staranka po miesiaczce marcowej,choc juz bym chciała,tylko boje sie ze jak sie uda to w suknie sie niezapnę...hihihi
Jakos ciezko mi sie tutaj zadomowic
No ale cóż spróbuje
My zaczynamy staranka po miesiaczce marcowej,choc juz bym chciała,tylko boje sie ze jak sie uda to w suknie sie niezapnę...hihihi
Svensonka
wuz przewuz albo radiowuz hehewitam dziewczynki
Jakos ciezko mi sie tutaj zadomowicbo wy sie juz znacie a ja nowa
No ale cóż spróbuje))
witamyyyyy
witam dziewczynki
No ale cóż spróbuje))
Hej hej witamy i trzymamy kciuki za marcowe staranka

B
bunia87
Gość
a co to za praca ze w domu mozesz ja wykonywac?
robię korektę tekstów,graficzne projekty okładek i takie tam różne do wydawnictwa.wszystko na kompie więc nie muszę dziennie jeździć do firmy skoro mogę wszystko w domu zrobić.fajnie tak,bo liczy się co zrobię i kiedy.mogę sobie sama rozregulować czas pracy a i tak mam stała stawkę płaconą i do tego premie jak jest jakieś wyjątkowe zlecenie i zleceniodawca okazuje się być hojnym.a do biura jeżdżę średnio 2-3 razy w miesiącu na odprawy,bo najczęściej to biorę w nich udział przez skype.
Mysza84
witam dziewczynki
No ale cóż spróbuje))
heloł!!! Nikt się tutaj wcześniej nie znał!
Powodzenia w marcu życzę! Albo teraz do roboty...w suknię się najwyżej wszyje kliny.
reklama
Svensonka
to masz 23 latka i tak sobie radzisz ladnieeerobię korektę tekstów,graficzne projekty okładek i takie tam różne do wydawnictwa.wszystko na kompie więc nie muszę dziennie jeździć do firmy skoro mogę wszystko w domu zrobić.fajnie tak,bo liczy się co zrobię i kiedy.mogę sobie sama rozregulować czas pracy a i tak mam stała stawkę płaconą i do tego premie jak jest jakieś wyjątkowe zlecenie i zleceniodawca okazuje się być hojnym.a do biura jeżdżę średnio 2-3 razy w miesiącu na odprawy,bo najczęściej to biorę w nich udział przez skype.
Podziel się: