niewiem zapytam mamy wieczorem jak bedzie na skapie bo teraz to u nich wczesne ranoa wie ktoras jak sie nazywaja te testy z kanady?
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Wróciłam z zakupów...z testami.
Zrobiłam owulacyjny i ciążowy ->na każdym I krecha.
Więc ja już nie wiem czy to była owulka ostatnio...ahh pożyjemy zobaczymy. Już więcej testów nie zrobię.
Ale kupiłam też mojemu chłopu krem pod oczy - ciekawa jestem jego reakcji. Żeby się nie okazało że będzie przez 3 lata stał w łazience i pojemność dalej będzie wynosić 15ml.
Więc ja już nie wiem czy to była owulka ostatnio...ahh pożyjemy zobaczymy. Już więcej testów nie zrobię.
Ale kupiłam też mojemu chłopu krem pod oczy - ciekawa jestem jego reakcji. Żeby się nie okazało że będzie przez 3 lata stał w łazience i pojemność dalej będzie wynosić 15ml.
znalazłam coś ku pokrzepieniu mego skołatanego serca 
cyt:
W większości przypadków pierwsze, a nawet następne poronienie nie ma wpływu na zdolność do zajścia i donoszenia następnej ciąży. Utrata płodu we wczesnych tygodniach ciąży zdarza się stosunkowo często.
:-)

cyt:
W większości przypadków pierwsze, a nawet następne poronienie nie ma wpływu na zdolność do zajścia i donoszenia następnej ciąży. Utrata płodu we wczesnych tygodniach ciąży zdarza się stosunkowo często.
Svensonka
![]()
to ten test z canady
ja dzisiaj kochana działam z Twoimi testami zobaczymy co powiedza hehe:-)
czyli to byla owulkaqWróciłam z zakupów...z testami.
absolutnie niema ja mialam 1 poronienie a potem 2 ciaza byla ksiazkowa wszystko idealnie i mala duuza byla 4330 i 58 cm wiec sie niemartwznalazłam coś ku pokrzepieniu mego skołatanego serca
cyt:

mama napisala ze jest bardzo podobny bo sie zjawila na skapie chyba ja wyczarowalyscie hihihi wywolalyscie hihihi i pokazalam jej ten post z testem![]()
to ten test z canady

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Svensonka
w internecie spytaj ile kosztuje bym jej kase pszeslala to by mi kupilamama napisala ze jest bardzo podobny bo sie zjawila na skapie chyba ja wyczarowalyscie hihihi wywolalyscie hihihi i pokazalam jej ten post z testema gdzie to znalazlas???
Podziel się: