reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wizyte mam 08.03. A w poniedziałek tylko po zwolnienie mam przyjsc bo jeszcze i tak nie bedzie nic widac:-(

nom a jakbyś zadzwoniła do ginka i powiedziała mu że plamisz lekko to pewnie by cię przyjął dziś i chociaż troszkę uspokoił :tak:spróbuj, a jeśli nie to po prostu jedz to szpitala na izbę przyjęć i tam Cię przebadają od razu, przynajmniej będziesz spokojniejsza

reklama
nom a jakbyś zadzwoniła do ginka i powiedziała mu że plamisz lekko to pewnie by cię przyjął dziś i chociaż troszkę uspokoił :tak:spróbuj, a jeśli nie to po prostu jedz to szpitala na izbę przyjęć i tam Cię przebadają od razu, przynajmniej będziesz spokojniejsza

dokladnie zadzwon , ja tez bym tak zrobiła
ok narazie znikam popracowac , bo duzko faktur korek masakra

To może skonsultuj to z ginkiem. Takie plamienia nie muszą oznaczać niczego złego, wiele kobiet przecież na początku normalnie ma okres. Ale dla własnego spokoju że wsio jest dobrze pogadaj z kimś kompetentnym.

Juz wczoraj rozmawiałam z lekarzem i kazał odrazu brac leki na podtrzymanie.

Nie wiem czy nawet na tak wczesnym stadium cokolwiek zrobią, tylko leki teraz mogę brac i modlic sie do Boga zeby było ok:tak:

suzi a lekarz Cię zbadał ? potwierdził ciążę ? Bo to ich dawanie leków "od razu" to mnie strasznie wkurza...czy tylko z nim rozmawiałaś.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!

Juz wczoraj rozmawiałam z lekarzem i kazał odrazu brac leki na podtrzymanie.

Nie wiem czy nawet na tak wczesnym stadium cokolwiek zrobią, tylko leki teraz mogę brac i modlic sie do Boga zeby było ok:tak:

No więc jeśli lekarz tak powiedział że masz brać leki, to niech tak zostanie, chociaż szkoda że cię wcześniej nie obejrzał, :eek:

To teraz Kochana leż i się nie denerwuj, zaparz sobie ciepłej herbatki i połóż się i postaraj się nie stresować tak mocno ;-) trzymam kciukaski na pewno będzie wszystko OK :tak:

hej babeczki jak tak staranka ????
Ja wczoraj byłam na usg widziałam moją fasolinke a raczej maluszka bo juz rączki było widać i ładnie zarysowaną główke .No i bijące serducho
c5ff9c68d17eb68f2fa38e28888431fa,10,19,0.jpg

Oliwka, śliczniutka ta Twoja fasolinka, taki malutki człowieczek, faktycznie zarys już jest bardzo widoczny:tak::-D:-D:-D
A Ty jak się czujesz? mdłości? zachcianki? ;-)

Oliwka, śliczniutka ta Twoja fasolinka, taki malutki człowieczek, faktycznie zarys już jest bardzo widoczny:tak::-D:-D:-D
A Ty jak się czujesz? mdłości? zachcianki? ;-)

A dziękuje czuje się całkiem dobrze.Nawet dziś już upiekłam biszkop na tort ,zrobiłam zupke i posprzątałam.Mdłości jeszcze jakieś są ale na szczęście nie takie jak były ...A co do zachcianej to mhhh zdjadłabym jakieś ciacho z kremem,nie wiem jak wytrzymam jak będe robić krem .Ale do jutr nie tkne bo mamy gości.

reklama
Do góry