reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kiciaq dziękuję za ciepłe słowa... Są dla mnie bardzo ważne... Wiem, że nic nie jestem w stanie zrobić i to chyba jest najgorsze... każde dobre słowo dodaje mi otuchy, chociaż w sumie nie chodzi nawet o żadne porady bo tutaj nie można nic konkretnego doradzić... może fasolka nie będzie zwracała uwagi na problemy mamusi i zdecyduje się począć podczas urlopu - na to liczę :tak:
Ren witamy serdecznie, pewnie, że w grupie raźniej ;-)

kiciaq dziękuję za ciepłe słowa... Są dla mnie bardzo ważne... Wiem, że nic nie jestem w stanie zrobić i to chyba jest najgorsze... każde dobre słowo dodaje mi otuchy, chociaż w sumie nie chodzi nawet o żadne porady bo tutaj nie można nic konkretnego doradzić... może fasolka nie będzie zwracała uwagi na problemy mamusi i zdecyduje się począć podczas urlopu - na to liczę :tak:
Ren witamy serdecznie, pewnie, że w grupie raźniej ;-)
wszystkie jesteśmy z tobą, mam nadzieję że problemy niedługo się rozwiążą i że wszystko ułoży się po twojej myśli, no i trzymam kciuki za fasolkę

mmm...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!:-)

trochę się dzis rozpisałyście:-)
ja już zwątpiłam w powodzenie tego cyklu całkowicie, bolał mnie dzis brzuch i plecy jak na @, myślalam że przyjdzie ,ale narazie mam jakieś dziwne plamienia... czyli pewnie się rozkręci ... ech , tylko to jest pocieszające,że po wystąpieniu plamien wszystko co mnie bolało już nie boli

Ostatnia edycja:
Hej ,nie napisze zbyt wiele bo nie mam ani weny,sił ani ochoty.powiem tylko,ze cały czas Was czytam i trzymam kciuki!!
Martilla trzymam kciuki za jutrzejszego testa!

Mmm a Ty nie miałas isc dzisiaj do lekarza?

mmm...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!:-)

trochę się dzis rozpisałyście:-)
ja już zwątpiłam w powodzenie tego cyklu całkowicie, bolał mnie dzis brzuch i plecy jak na @, myślalam że przyjdzie ,ale narazie mam jakieś dziwne plamienia... czyli pewnie się rozkręci ... ech , tylko to jest pocieszające,że po wystąpieniu plamien wszystko co mnie bolało już nie boli
dzięki
jak dziwne to to może nie jest @??

no @ to jeszcze na pewno nie jest, plamienie też jakieś takie inne , w kolorze hmm kawy z mlekiem? i nic mnie już nie boli, a do godziny 13 bolał mnie brzuch i plecy i byłam pewna ,że @ przyjdzie i teraz nie wiem co robić testować jutro czy zaczekać?

reklama
no @ to jeszcze na pewno nie jest, plamienie też jakieś takie inne , w kolorze hmm kawy z mlekiem? i nic mnie już nie boli, a do godziny 13 bolał mnie brzuch i plecy i byłam pewna ,że @ przyjdzie i teraz nie wiem co robić testować jutro czy zaczekać?

No zatestuj moze, kup sobie juz dzis tesciora i sprobuj jutro rano, anuz to jednak fasolka, skoro jakies dziwne i inne masz oblawy (plamienia)

Do góry