reklama
kiciaq87
Fed up.....
kochana test leży w szufladzie od soboty
No to sprobuj moze jutro ;-) ktory to bedzie dc ?
Ja to nawet nie kupuje testow wczesniej niz mam zamiar je robic bo za chiny bym sie nie powstrzymala
a kiedy miałaś owu??
dobre pytanie:-) nie wiem dokładnie
no myślę ,ze będzie 2 tyg ale ciężko mi powiedzieć , bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, takze trudno co ma być to będzie , zrobie jutro test, a jak @ nie dostane to zrobie jeszcze raz w razie negatywnego wyniku jutrzejszego testowaniabo jak ze 2 tyg temu to spokojnie możesz testować
a jeszcze mam takie pytanie, te plamienie moze mieć jakiś wpływ na wynik testu??
mmm...
Fanka BB :)
nie mam pojęcia, chyba nie powinno,no myślę ,ze będzie 2 tyg ale ciężko mi powiedzieć , bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, takze trudno co ma być to będzie , zrobie jutro test, a jak @ nie dostane to zrobie jeszcze raz w razie negatywnego wyniku jutrzejszego testowania
a jeszcze mam takie pytanie, te plamienie moze mieć jakiś wpływ na wynik testu??
kurcze ja mam dzisiaj 35 dc a normalnie mam 30-31
no własnie nie ciekawie się dzieje, ale może to fasolka? trzymam kciuki!nie mam pojęcia, chyba nie powinno,
kurcze ja mam dzisiaj 35 dc a normalnie mam 30-31
a u mnie jeszcze co do nietypowych objawów na które mąż zwrócił uwagę to od poniedziałku ciągle chce mi się spać, ale ja myśle ,że to od zmiany pogody
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: