reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jutro będzie 30 dc , ja się zapieram rękami i nogami od soboty żeby go wcześniej niż założyłam nie zrobić hehe jakoś się udało chociaż nie powiem,że bylo łatwo:-D

bo jak ze 2 tyg temu to spokojnie możesz testować
no myślę ,ze będzie 2 tyg ale ciężko mi powiedzieć , bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, takze trudno co ma być to będzie , zrobie jutro test, a jak @ nie dostane to zrobie jeszcze raz w razie negatywnego wyniku jutrzejszego testowania

a jeszcze mam takie pytanie, te plamienie moze mieć jakiś wpływ na wynik testu??

no myślę ,ze będzie 2 tyg ale ciężko mi powiedzieć , bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, takze trudno co ma być to będzie , zrobie jutro test, a jak @ nie dostane to zrobie jeszcze raz w razie negatywnego wyniku jutrzejszego testowania

a jeszcze mam takie pytanie, te plamienie moze mieć jakiś wpływ na wynik testu??
nie mam pojęcia, chyba nie powinno,
kurcze ja mam dzisiaj 35 dc a normalnie mam 30-31

nie mam pojęcia, chyba nie powinno,
kurcze ja mam dzisiaj 35 dc a normalnie mam 30-31
no własnie nie ciekawie się dzieje, ale może to fasolka?:-D trzymam kciuki!

a u mnie jeszcze co do nietypowych objawów na które mąż zwrócił uwagę to od poniedziałku ciągle chce mi się spać, ale ja myśle ,że to od zmiany pogody

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry