reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam was kochane:-)caly czas was podczytuje ale czasami jestem zmeczona i nie mam sily siedziec na bb;-)a dzis caly dzien spedzilamz M w Legnicy bo mail egzamin na prawko i ZDAŁ!!!!!!!!Ciesze sie bardzo:tak:
mysza84 mam nadzijee ze fasolka sie zadomowila u ciebie:tak:
TOSKA podpowiedz nam jakie zabawy przygotowalas na wieczor:tak::laugh2:moze tez wyprobuje heheheheeh

Witam cieplutko i dołączam do Was, licząc na cud narodzin jeszcze w tym roku (choć to 1 cykl). Pozdrawiam zwłaszcza Maćku za pomoc w innym wątku. :happy:

Ja dzisiaj jakaś taka osowiała, łatwo się irytuję, mam nadzieję, że to nie na @ ... :no:

Moja zmienniczka z pracy ma w brzusiu kruszynkę i tak aż miło na nią patrzeć. Jest po sierpniowym poronieniu, ale lekarz kazał jej od razu z nowym cyklem starać się o dzidzię, bo poziom jakiegoś tam hormonu jest wysoki i są duże szanse i... udało się :-) , maleńka jest okazem zdrowia. Bóg daje, Bóg zabiera, tak to już jest.

Swoją drogą zaskakują mnie różnice w opiniach lekarskich w Polsce i za granicą.... Ja na wyspach siedzę.
Witaj:-)Wracając do lekarzy to rzeczywiście mają różne opinie mi na przykład lekarz kazał odczekać pół roku po poronieniu a tu się okazuję że im szybciej zacznie się staranka tym wieksze szanse na poczęcie:no:

:-) to trzymam kciuki za teściorka jutrzejszego :tak:

:-) witaj :-)

A u mnie @ pełną parą... Do gin muszę się zapisać, a dziś zapomniałam :confused2: A takie pytanie kontrolne mam:
"Czy któraś z Was brała może Luteinę (pod język) na skrócenie cykli???"
Bo mi się zdaje, że gin coś wspominał o 16-24 dc 1 tab na noc. I jak bym nie zdążyła się zarejestrować to bym sobie już sama zaczęła brać... :-p
Co do ziółek to powinny dojść jeszcze przed weekendem ;-)
Ja nie przyjmowałam ale moja koleżanka teraz bierzę luteine pod język od16 do 25dc na skrócenie cykli więc raczej spokojnie możesz ją sobie brać:-)

troche jestem nie na biezaco, ale trudno, przerwertuje kilka stron i jakies dziwne rzeczy mi sie dzieja:angry::crazy:

cos ciekawego sie wydarzylo? jakies fasolki? jakies testy?

:rofl2:już jestem moje gadułki:rofl2:

teściowa sama pofatygowała się do mnie z pierożkami i musiałam kobicie chociaż kawę zrobić :laugh2::laugh2: nom i jeszcze towarzystwa dotrzymać :sorry:

cisza :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry