reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-) to trzymam kciuki za teściorka jutrzejszego :tak:

:-) witaj :-)

A u mnie @ pełną parą... Do gin muszę się zapisać, a dziś zapomniałam :confused2: A takie pytanie kontrolne mam:
"Czy któraś z Was brała może Luteinę (pod język) na skrócenie cykli???"
Bo mi się zdaje, że gin coś wspominał o 16-24 dc 1 tab na noc. I jak bym nie zdążyła się zarejestrować to bym sobie już sama zaczęła brać... :-p
Co do ziółek to powinny dojść jeszcze przed weekendem ;-)
ja biorę dopochwowo i tez między 16 a 25 dniem cyklu :tak: wiec to chyba oki
Dzieki! A te palusyki to tryeba ugotowac albo nusmayzc, czy sie kupuje prosto do spoyzcia_
kupujesz gotowe do spożycia pychota :-)

reklama
cholerka niemoge znalesc w przepisach moich ale tak z pamieci to 4 opakowania paluszkow krabowych surimi , 6 jaj ugotowanych na twardo, majonez sol pieprz , puszka ananasa, koperek paluszki kroimy zeby myly kostki okolo 1cm x 1 cm jajka tez na gruba kostke ananasy tez w kostke doprawiamy mieszamy wszystko razem z majonezem i koperkiem:tak:

oczywiscie jak ktos chce to moze drobniej kroic ale w orginale jest grubo krojone wszystko i jest super pyszne
jezeli mozna
to ja np zamiast ananasa daje zielonego ogorka bez skorki :-)

Dzieki! A te palusyki to tryeba ugotowac albo nusmayzc, czy sie kupuje prosto do spoyzcia_
surowe niegotuje sie ani nie smazy najczesciej maja je w paczuszkach bez powietrza w lodowkach z gory sa takie czerwonawe a z dolu biale tylko niekupoj prawdziwych krabowych bo zbankrutujesz na ta salatke kup paluszki SURIMI O SMAKU KRABOWYM :tak:

kupujesz gotowe do spożycia pychota :-)
Nie widyialam tego nigdz... choc pewnie dlatego, ye nie syukalam:tak:

jezeli mozna
to ja np zamiast ananasa daje zielonego ogorka bez skorki :-)
Dobrz pomysl, bo nie pryepadam ya salatkami na slodko...

dzisiaj mam zamiar wypróbował halsy :-D już ciumkam na próbe hehe i pare innych niespodzianek mam :-D odkurzyłam kilka dawno nie widzianych gadżecików :-D:-D
Jakie_ Pochwal sie:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nic się nie bój, tylo idź zrobić. Będziesz wiedzieć.
Ja mogłabym się do teraz zastanawiać czy aby w ciaży nie jestem, a tak to wiem że to czas przytulanek.
wiesz ja wiem ze czas przytulanek juz minal 15 byl pecherzyk ktory pekal oraz 17 jeszcze jedna szansa . teraz faza wyczekiwania

reklama
Do góry