reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

myslalam o betce w dniu jutrzejszym , ale szczerze mowiac to boje sie
Nic się nie bój, tylo idź zrobić. Będziesz wiedzieć.
Ja mogłabym się do teraz zastanawiać czy aby w ciaży nie jestem, a tak to wiem że to czas przytulanek.

gdyby nasi panowie czytali to co piszemy :-D u mnie mam nadzieje też buszuje wojsko :-)

Mój to ostatnio stwierdził że jesteśmy zboczone!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cholerka niemoge znalesc w przepisach moich ale tak z pamieci to 4 opakowania paluszkow krabowych surimi , 6 jaj ugotowanych na twardo, majonez sol pieprz , puszka ananasa, koperek paluszki kroimy zeby myly kostki okolo 1cm x 1 cm jajka tez na gruba kostke ananasy tez w kostke doprawiamy mieszamy wszystko razem z majonezem i koperkiem:tak:

oczywiscie jak ktos chce to moze drobniej kroic ale w orginale jest grubo krojone wszystko i jest super pyszne

Na ciążowym 1 krecha...zrobię jeszcze jutro z porannego, bo teraz ledwo nakapałam.
A jak nie to znak że będzie owulka więc będą boboseksy :-)

:-) to trzymam kciuki za teściorka jutrzejszego :tak:

Witam cieplutko i dołączam do Was, licząc na cud narodzin jeszcze w tym roku (choć to 1 cykl). Pozdrawiam zwłaszcza Maćku za pomoc w innym wątku.

:-) witaj :-)

A u mnie @ pełną parą... Do gin muszę się zapisać, a dziś zapomniałam :confused2: A takie pytanie kontrolne mam:
"Czy któraś z Was brała może Luteinę (pod język) na skrócenie cykli???"
Bo mi się zdaje, że gin coś wspominał o 16-24 dc 1 tab na noc. I jak bym nie zdążyła się zarejestrować to bym sobie już sama zaczęła brać... :-p
Co do ziółek to powinny dojść jeszcze przed weekendem ;-)

Erba ilodniowe masz cykle, w którym była owu i w ogóle wszystko
zawsze mialam 28 dniowe jak w szwajcarskim zegarku , ale ostatni byl 35 dniowy wszystko sie poprzestawialo pewnie to przez clo , choc moja gin mowi ze cos bylo i niestety nie utrzymalo sie , za tydz mam przyjsc na usg chyba ze przyjdzie ta malpa

reklama
cholerka niemoge znalesc w przepisach moich ale tak z pamieci to 4 opakowania paluszkow krabowych surimi , 6 jaj ugotowanych na twardo, majonez sol pieprz , puszka ananasa, koperek paluszki kroimy zeby myly kostki okolo 1cm x 1 cm jajka tez na gruba kostke ananasy tez w kostke doprawiamy mieszamy wszystko razem z majonezem i koperkiem:tak:

oczywiscie jak ktos chce to moze drobniej kroic ale w orginale jest grubo krojone wszystko i jest super pyszne
Dzieki! A te palusyki to tryeba ugotowac albo nusmayzc, czy sie kupuje prosto do spoyzcia_

Do góry