reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-D
To jak juz jestes odpowiednio nastawiona na czary, to ja tez poprosze:tak:
eci peci jak ci leci, niech ci nie leci przez roczek caly a dzidzia bedzie usmiech miala wspanialy

...powiedziala ta, ktorej sie udalo za pierwszym razem...:-(
bo ja kobito pierw schizowalam tak jak wy a pozniej wyluzowalam bog wa dam dzieci jak bedzie widzial ze jestescie do tego solidnie przygotowane a nie robicie jak roboty
to ma byc z milosci!!!!!!!!!!!!
mysle tak ze powinnismy znalesc jakas fajna modlitwe oby kazda z was mogla zajsc i kazda jak ja odmowi to bedzie nas juz grupa a w grupie bog jest napewno wyslucha naszej modlitwy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na ciążowym 1 krecha...zrobię jeszcze jutro z porannego, bo teraz ledwo nakapałam.
A jak nie to znak że będzie owulka więc będą boboseksy :-)

Prośba o macierzyństwo
[SIZE=-2][/SIZE]

gerard2.jpg

Dobry św. Gerardzie, potężny orędowniku przed Tronem Bożym, ty, który dokonujesz wspaniałych rzeczy za naszych dni, wołam do ciebie i proszę o pomoc. Ty, kiedy żyłeś na ziemi, zawsze wypełniałeś plany Boże. Pomóż mi, abym ja także zawsze wypełniała świętą wolą naszego Pana. Proś Pana Życia, od którego pochodzi wszelkie życie, aby mnie pobłogosławił łaską macierzyństwa i abym mogła wychować dzieci Boże w tym życiu i dziedziców Królestwa Jego chwały w życiu przyszłym. Amen

bo ja kobito pierw schizowalam tak jak wy a pozniej wyluzowalam bog wa dam dzieci jak bedzie widzial ze jestescie do tego solidnie przygotowane a nie robicie jak roboty
to ma byc z milosci!!!!!!!!!!!!
mysle tak ze powinnismy znalesc jakas fajna modlitwe oby kazda z was mogla zajsc i kazda jak ja odmowi to bedzie nas juz grupa a w grupie bog jest napewno wyslucha naszej modlitwy
Etap robienia z samej milosci mam juz za soba. Teraz przyszedl czas na robienie na zawolanie;-)
Ja sie na codzien nie modle, wiec teraz prosic tez nie wypada:no: Pomodlcie sie za mnie...
Na ciążowym 1 krecha...zrobię jeszcze jutro z porannego, bo teraz ledwo nakapałam.
A jak nie to znak że będzie owulka więc będą boboseksy :-)
Jesli to jednak owulka to do roboty, zeby za dwa tygodnie juz nie bylo zadnych watpliwosci co do testu!:tak:

Etap robienia z samej milosci mam juz za soba. Teraz przyszedl czas na robienie na zawolanie;-)
Ja sie na codzien nie modle, wiec teraz prosic tez nie wypada:no: Pomodlcie sie za mnie...

Jesli to jednak owulka to do roboty, zeby za dwa tygodnie juz nie bylo zadnych watpliwosci co do testu!:tak:
nie wiem jak wy ale ja wierze w coda zdarzaja sie choc czasami sami tego nie dostrzegamy to ze nie modlimy sie na codzien nie oznacza ze nie mozemy sie modlic wtedy kiedy chcemy wiem staraczki sznureczkiem tu prosze pomyslec raz w ciagu dnia o swoich aniolkach w niebie strozach napewno pomoga kiedy bedzie trzeba
Pomozecie!!!!! POmozemy!!!!!!

reklama
Szkoda tylko bo myślałam że ta @ wredota przyjdzie i będzie wszystko normalnie, w sensie że te cykle się unormowały...a jak teścior teraz pokazuje owulkę tzn że coś jest tam dziwnie i cykle się wydłużają.
Z drugiej strony to nie wiem czy jest sens robić jeszcze jeden ciążowy bo nawet jakby było normalnie wszystko to i tak by jeszcze nie wykazał dzidzi.
Pożyjemy->zobaczymy!

Do góry