reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam bardzo serdecznie,

jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych rad :) Staramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.

Pozdrawiam :)

Witam bardzo serdecznie,

jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych rad :) Staramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.

dobrze trafiłaś my wszystkie tutaj mamy podobne trochę problemy.
Witam na naszym wątku.

Bardzo się cieszę, że nie jestem z tym sama. Mąż wspiera, ale wiecie jak to facet. Czasami mam tylko wrażenie, że zaczynam świrować, tak jak teraz. Od momentu owulacji boli mnie podbrzusze, raz lewy jajnik raz prawy, raz po środku. I już mam wizje, że może to ciąża. Straszne takie wyczekiwanie. Zanim zaczęliśmy się starać, myślałam że ten problem dotyczy niewielkiej ilości kobiet. I że mnie to nie dotknie. Ale niestety. Podzielcie się swoimi doświadczeniami :)

juz jestem z wami moje ziolopijki staraczki hihihi ziolka sie parza w kubeczku a ja ogladam m jak milosc i siedze z wami hihihi:tak::-D

Witam bardzo serdecznie,

Witaj

kasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja :tak:
damy rade i do nas szybko bociany przyleca :-)

zabkaa mi maz nie dal ogladac m jak milosc bo oglada jakis film na polsaci...
ja zjadlam dopiero kolacjke ziolka za godzinke zaczne parzyc niech mi zarcie troche z brzucha zejdzie :p

kasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja :tak:

zabkaa mi maz nie dal ogladac m jak milosc bo oglada jakis film na polsaci...
ja zjadlam dopiero kolacjke ziolka za godzinke zaczne parzyc niech mi zarcie troche z brzucha zejdzie :p
Ziółka mówisz :) nigdy o tym nie myślałam, ale spróbować można :) A jak długo się staracie?

reklama
missiiss czym prędzej rób ta prolaktynę ja niby też mogłam jej nie mieć bo każdy z lekarzy mówił inaczej i tak doszłam do badania prolaktyny

Do góry