reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ublagalam moderatorke i przywrocila nam watek ziolopijek osobne :-) kochana kobitka aczkolwiek powiedziala ze to dublowanie no ale podziekowalam od nas:
kogo mam jeszcze zapisac do ziolopijek na pierwsza strone mowicmi tu szybko :-) batonik ciebie ?? na ktory numere>> ?
a i dziewczynki jak macie jakies pytanka odnosnie ziolek to tam tez piszcie zeby widzialy ze ten watek jest nam potrzebny i zeby nie uciekl gdzies na kooniec i zeby znow go gdzies nie wcisnely
:tak:

reklama
ublagalam moderatorke i przywrocila nam watek ziolopijek osobne :-) kochana kobitka aczkolwiek powiedziala ze to dublowanie no ale podziekowalam od nas:
kogo mam jeszcze zapisac do ziolopijek na pierwsza strone mowicmi tu szybko :-) batonik ciebie ?? na ktory numere>> ?
a i dziewczynki jak macie jakies pytanka odnosnie ziolek to tam tez piszcie zeby widzialy ze ten watek jest nam potrzebny i zeby nie uciekl gdzies na kooniec i zeby znow go gdzies nie wcisnely
:tak:
no to ja bedę dużo tam zaglądać bo ja mam zawsze dużo pytań:-)

lopopo no ja jjzu zadalam jedno pytanie ;-) juz nie babyboomowe ziolopijki tylko ziolopijki zostaly bo moderatorka nazwe zmienila... dlateo prosze o udzielanie si etam zeby nam nie zamknli tego watku :-) bo pozniej jak bedziemy porownywac efekty :-) a am nadzieje ze juz niedlugo bede mogla tam napisac kilka fasolek z ziolek ;-):-)
jak wejdziesz na ziolopijki to na pierswzszej stronce tez jest link do ziolek z bociana :)

lopopo no ja jjzu zadalam jedno pytanie ;-) juz nie babyboomowe ziolopijki tylko ziolopijki zostaly bo moderatorka nazwe zmienila... dlateo prosze o udzielanie si etam zeby nam nie zamknli tego watku :-) bo pozniej jak bedziemy porownywac efekty :-) a am nadzieje ze juz niedlugo bede mogla tam napisac kilka fasolek z ziolek ;-):-)
jak wejdziesz na ziolopijki to na pierswzszej stronce tez jest link do ziolek z bociana :)
dzięki bardzo - myślisz o wszystkim

ja juz tam bylam przed chwila i tez sie udzielilam hihi moze kobietki z innych for tez tam dolacza hiiihihi

no wlasnie juz napisalam na starammy sie po raz kolejny o ciaze czy jakos tak i trzeba na inne staraczki tez wejsc i zaprosic moze nam sie fajnie watek rozbuduje :tak:
lopopow ogole to chcialabym sie zajac tym watkiem wiesz tak porzadnie i usunac te nie potrzene kilka postow zanim spisalam wszystkie na jednej stronie tamte gdzie sie dopisywaly laski i kilka list jest ale moderatorem nie jestem i nie mam jak tego zrobic :sorry:

no wlasnie juz napisalam na starammy sie po raz kolejny o ciaze czy jakos tak i trzeba na inne staraczki tez wejsc i zaprosic moze nam sie fajnie watek rozbuduje :tak:
lopopow ogole to chcialabym sie zajac tym watkiem wiesz tak porzadnie i usunac te nie potrzene kilka postow zanim spisalam wszystkie na jednej stronie tamte gdzie sie dopisywaly laski i kilka list jest ale moderatorem nie jestem i nie mam jak tego zrobic :sorry:
szkoda bo troszkę uporządkować by się przydało, a czasem moderator wiesz może nas nie zrozumieć o co nam chodzi;-) z tym porządkiem

no wiem ja bym chciala zostac moderatorkiem mini tylko tego watku :-):-D ale tak sie chyba nie da :-p poprosze o porzadki inna jesli im sie bedzie chcialo albo napisze do adminki jakie warunki trzeba spelnic na moderatorke :tak: tylko nie wiem czy podolam...

wyslalam maila do administartora z zapytaniem ... zobaczymy na jakich zasadach to wszystko sie dzieje i jakie sa warunki ... troche juz jestem na tym forum moze akurat sie zgodza i zajme sie izolopijkami i bedzie cycus glancus tam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry