reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aaaa, no i mam już przepis na ziółka, wzięłam przeciwko poronieniom i trzecią mieszankę. Bardzo interesujące są te wyniki. A kiedy się te ziółka stosuje, cały miesiąc, czy w odpowiednich dniach cyklu?

reklama
Wzięłam ten przeciw poronieniom, bo lekarz mi powiedział, że mam takie zagrożenie, gdybym już zaszła, bo mam niski poziom hormonu tarczycy. Dlatego lepiej się zabezpieczyc, mimo że biore też tabletki na to. A powiedzcie mi kobitki jak to jest z Waszymi lekarzami? Ja jestem u drugiego, ale chce zmienic. Ten jest taki niemiły, że odechciewa się chodzić. Nadąsany i w ogóle. A to ważne, żeby był choć troche miły... Mam racje?

Wzięłam ten przeciw poronieniom, bo lekarz mi powiedział, że mam takie zagrożenie, gdybym już zaszła, bo mam niski poziom hormonu tarczycy. Dlatego lepiej się zabezpieczyc, mimo że biore też tabletki na to. A powiedzcie mi kobitki jak to jest z Waszymi lekarzami? Ja jestem u drugiego, ale chce zmienic. Ten jest taki niemiły, że odechciewa się chodzić. Nadąsany i w ogóle. A to ważne, żeby był choć troche miły... Mam racje?
tak masz racje ja akurat mam dobrze bo moj jest mily i wogolwe nienarzekam :tak:

No właśnie, dlatego zmienię. Do tego wydaje się olewać wiele spraw. Nie słucha mnie. Zobaczymy. Ja się będę zbierać, jutro powinnam tu zajrzeć. Dziękuję bardzo za zainteresowanie :) Dobrej nocy życzę wszystkim :)

Powiedzcie mi jeszcze na koniec, jak dodać taki obrazek, z datą ślubu czy też z ciążą. Nie bardzo się w tym orientuje ;)

Aaaaa już wiem ;) głuptas ze mnie, no to raz jeszcze dobrej nocy, pozdrawiam :)

ale prolaktyna jakie ma objawy jak jest za wysoka?? brak owulacji czy jakie ?? b nie wiem
już jestem, u mnie osobiście objawiała sie silnymi bólami głowy tak że nawet z łóżka czasemi nie mogłam wstać, a tak ogólnie to nie daje objawów i nie boli dlatego dużo osób nie wie że ma podwyższoną

lopop to ja zrobie napewno ale po @:tak: dzieki za podpowiedz ;-)

kasik to ja ciebie wpisuje mdo dwoch mieszanek juz :-) a ja mysle ze bed epila do owulacji a pozniej lutka do @ na faze lutealna obu pomogly te ziola albo kupie drugie na faze druga jeszcze musze to przemyslec :tak:

Powiedzcie mi jeszcze na koniec, jak dodać taki obrazek, z datą ślubu czy też z ciążą. Nie bardzo się w tym orientuje ;)

Aaaaa już wiem ;) głuptas ze mnie, no to raz jeszcze dobrej nocy, pozdrawiam :)
kliknij na ktorys z naszych sowaczkow i ci wyskoczy potem wybierz co ci pasuje i jak juz bedzie gotowy to skopiuj link i wklej go w swoja sygnature edycji profilu

reklama
Do góry