reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Teraz ja sie z Ciebie nabijam, za tydzien role sie odmienia;-):tak:

pewnie jak co miesiąc zresztą :-D:-D:-D

Teraz ja sie z Ciebie nabijam, za tydzien role sie odmienia;-):tak:

pewnie jak co miesiąc zresztą :-D:-D:-D i tak w kółko ;-)

wiesz svensonka sobie wykrakała :-D tak była pewna że na teście 2 krechy zobaczyła :-)

szkoda tylko że ja tak kracze już 7 miesiąc i nic słaba ze mnie wrona?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki kochana za wsparcie:tak: staranka czas zacząć.cykl 4...oby ostatni.

dzięki:) rzeczywiście za długie te cykle.podziwiam Twoją cierpliwość w oczekiwaniu na brak @ :tak: to dobrze że chcesz je skrócić.

kochana spokojnie.bez nerwów.nie widzi bo niby jak taką fasolineczkę malusieńką ma zobaczyć? za 2 tyg już Ci wszystko powie:tak: ważne że Ty już wiesz.bo jesteś w CIĄŻY na pewno!:tak:

pragnę bliskich spotkań z muszlą:-D

kurna i mój pali.a ja jak dostałam @ to też poszłam i wypaliłam fajke, cała się trzęsąc i płacząc:-( i po co ja to zrobiłam? głupia ze mnie baba:angry:

kurna zjadłabym od razu z 5 tych "złotych" tabletek:tak:

oj kochana to nie masz lekko.i szkoda tego dzieciaczka że tak go własna matka zaniedbuje:-( ale jesteś naprawdę złotą osóbką że tak się troszczysz o niego:tak: a o fasolce zapomnij,kochaj się z M kiedy będziesz mogła i ona sama sobie przyjdzie i za parę tygodni Cię powiadomi:-)

zależy w jakim laboratorium.u mnie w mieście mają różne progi.jedne 5, drugie 16.tam na wyniku zawsze jest napisane.
dziekuje za mile slowa

kochana ja 15 cykl kracze już :-) chyba musimy na szkolenie do svensonki udać :-)
a zapraszam zapraszam do szwecji dobre powietrze woda i swiety spokuj hehe

wiesz svensonka sobie wykrakała :-D tak była pewna że na teście 2 krechy zobaczyła :-)
bylam pewna i chcialam tego jak nic dobrze sie przygotowalismy he he ksiazki 3 przeczytalam o planowaniu jedzeniu itp hehe i poszlo jak trzaaa

bylam pewna i chcialam tego jak nic dobrze sie przygotowalismy he he ksiazki 3 przeczytalam o planowaniu jedzeniu itp hehe i poszlo jak trzaaa
no to jak tak planowalas ta diewczynke to pewnie ci sie udalo:tak::-Dheheeh a ja sama nie wiem co bym chciala ale ciagle mysle ze to chyba bedzie synus:tak:jakies mam przeczucia takie:-)a moja Ola stwierdzila ze chce miec brata a nie jak kiedys siostre:-D

jaki książki czytałaś dawaj tytuły :-D
szczęściara nie ma co a może ma też zdolności wróżbiarskie lub coś w tym stylu :szok:

svensonka jestem w ciąży czy nie :sorry: przepowiadaj :laugh2:

ja też poproszę o przepowiednie :tak:

reklama
szczęściara nie ma co a może ma też zdolności wróżbiarskie lub coś w tym stylu :szok:

svensonka jestem w ciąży czy nie :sorry: przepowiadaj :laugh2:
powiem tak mam przeczucia czasami musialabym twoja historie w skrucie wiedziec moje gg11361944

jaki książki czytałaś dawaj tytuły :-D

ja też poproszę o przepowiednie :tak:
ksiazki takie 1Chlopiec czy Dziewczynka Karol Wojcik
2poradnik dla kobiet w ciazy,dieta przyszlej matki
3.Planowanie plci dziecka Hazel Chesterman-Phillips

no to jak tak planowalas ta diewczynke to pewnie ci sie udalo:tak::-Dheheeh a ja sama nie wiem co bym chciala ale ciagle mysle ze to chyba bedzie synus:tak:jakies mam przeczucia takie:-)a moja Ola stwierdzila ze chce miec brata a nie jak kiedys siostre:-D
ja mysle ze bedzie dziewczynka a co jesz teraz na co masz checi?

batonik24 trzymam kciuki za twoja betke. a ile ci sie juz spoznia@?
ewelina pokaz zdjecie zobaczymy jak wygladasz

Do góry