reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jakies inne samopoczucie?? kiedy owulka byla????ile razy i jak czesto przytulanki przed czy po owolce?[/QUO

owulka powinna być 17 dc ale wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz dziś mamy 20 dc, przytulanka ostro były prowadzone przez cały tydzień czyli od 12 dc do 18 dc ale od 3 dni czuję dykomfort lewego janika tak jakby coś tak blokowało i czuję go inaczej niż prawy :tak: shiza :-D:-D

jakies inne samopoczucie?? kiedy owulka byla????ile razy i jak czesto przytulanki przed czy po owolce?[/QUO

owulka powinna być 17 dc ale wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz dziś mamy 20 dc, przytulanka ostro były prowadzone przez cały tydzień czyli od 12 dc do 18 dc ale od 3 dni czuję dykomfort lewego janika tak jakby coś tak blokowało i czuję go inaczej niż prawy :tak: shiza :-D:-D
no wiec tak od 12 do 18 imprezowaliscie na syneczka a ze czesto to tym bardziej facet zaskoczyl he he jesli do okresu masz jeszcze 10 dni to super zrob tesciora w dniu okresy jak przyjdzie czy nie.
A ostatnia miesiaczka kiedy byla w tamtym miesiacu jaka data?

Hej Kobitki!!!:-)

Ja jestem 2 dni przed @ a i tak sobie nieraz mysle ze to moze nie przyjdzie.chyba za bardzo pragne tej dzidzi i dlatego nie chce przyjść.

Witam wieczorową porą, streszcie mi w skrócie co się zdażyło przez te dwa dni co nie zaglądałam. Czy ja dobrze widzę że nasza koleżanka svesonka jest w ciąży? czy to żart? Kiedy robiłaś testa?

reklama
Witam wieczorową porą, streszcie mi w skrócie co się zdażyło przez te dwa dni co nie zaglądałam. Czy ja dobrze widzę że nasza koleżanka svesonka jest w ciąży? czy to żart? Kiedy robiłaś testa?

no niezła z niej szczęściara za 1 razem i ewela też :tak::szok:

mamy dwie nowe fasole na BB ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry