reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

10 dni po owu ale im bliżej @ tym wyższa betka

no tak tylko gdybym była pewna na 100% kiedy ta owulka była :szok: w tym miesiącu nie robiłam testów owulacyjnych bo i po co a ostatnio wyszło mi że 17 dc miałam z czego cykle 30 dniowe a w tym z kolei wydaje mi się że miałam trochę wcześniej bo piękny śluz miałam taki :-D:-D:-D:-D i sama nie wiem może ten tydzień jeszcze sobie poczekam a w przyszłym tyg pójdę ale teraz znowu ten jajnik lewy mnie ciągnie tzn czuje go intensywniej niż prawy :-:)tak:

reklama
zapisalam sie wlasnie do ginka na 4 marca bo 2 byl zajety bbrrr
i do dentysty :eek: na 16 marca mam nadzieje ze jakby fasolka byla to nie zaszkodzi ale musze znim zrobic porzadem bbbrrr juz sie boje :eek::eek::wściekła/y:

zapisalam sie wlasnie do ginka na 4 marca bo 2 byl zajety bbrrr
i do dentysty :eek: na 16 marca mam nadzieje ze jakby fasolka byla to nie zaszkodzi ale musze znim zrobic porzadem bbbrrr juz sie boje :eek::eek::wściekła/y:

nom ja też właśnie intensywnie chodzę do dentysty ale ja tylko ze znieczuleniem a jak fasolka by była to nie bardzo chociaż moja przyjaciółka jak była zafasolkowana to chodziła i dostawała znieczulenie takie dla ciężarówek (czystą lidokainę czy coś tam)

no tak tylko gdybym była pewna na 100% kiedy ta owulka była :szok: w tym miesiącu nie robiłam testów owulacyjnych bo i po co a ostatnio wyszło mi że 17 dc miałam z czego cykle 30 dniowe a w tym z kolei wydaje mi się że miałam trochę wcześniej bo piękny śluz miałam taki :-D:-D:-D:-D i sama nie wiem może ten tydzień jeszcze sobie poczekam a w przyszłym tyg pójdę ale teraz znowu ten jajnik lewy mnie ciągnie tzn czuje go intensywniej niż prawy :-:)tak:
kochana poczekaj jeszcze z 5 dni i może w poniedziałek zrób betkę? wtedy już na pewno wyjdzie:tak:

dokładnie tak:tak: jest opis.bo tak jak pisałam wcześniej każda przychodnia ma swoje normy.

:wściekła/y:chyba nie wytrzymam tak długo:wściekła/y: to jest bardzo trudne tym bardziej że cały tydzień jestem w domku na L4 :sorry:chyba zacznę szydełkować albo co innego :laugh2:

:rofl2:gdzie się podziewacie dziewuszki:rofl2: cicho i smutno tu :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To lutka wyklucza fasolke?

u mnie raczej tak :-( bo Lutkę się bierze po owu, a jak u mnie dłuuuugiii cykl to owu późno... :confused2: Lutka od 16 dc więc owu nie będzie :cool:

scully ty masz 45 dniowe a ja mam nawet 70 dniowe :-( dlatego teraz po dupku dostalam w 50dc @ ... no ja wlasni mam wolne i sobie leze pieknie slicznie ale sloneczko swieci wiec moze z pieskiem pojedziemy po meza :-)

lipa z takimi długii cyklami :confused2: człowiek czeka i czeka, a inne kobietki mają szanse 2 razy szybciej zafasolkować :-( nic to, żeby tylko fasolinka była:tak:

bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????
Jestem przerazona ze jej nie widac!!!! Plakac mi sie chceeeeeeeeeeeee

pewnie za malutka jest :tak: mamusia nie płacze, bo fasolinka będzie ślicznie rosła i się pokarze :tak:

Kobietki do tej Lutki zamówiłam ziółka Ks Sroki nr 3 (czytałam, że je się parzy od @ do owu :tak:), więc może cosik zaskoczy jak nie w te 3 cykle z Lutką, to może potem będzie łatwiej ;-):tak::-)

reklama
Witam się popłudniowo :-) wstawiłam wywar na zupkę pomidorową :-D pychotka juz mi się chce :tak:
a poza tym pojwiło się u mnie dziwne plamienie :sorry: chyba @ wróciła na chwile :sorry: bo niby skończyła się w niedziele - ciekawe po co przylazła znowu :wściekła/y:

Do góry