reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez przed chwilą wypiłam dobrą kawusie :-) bo zasypiałam na kompie prawie :-D jeszcze 1,5 godzinki i do domciu :-D

Hi...chyba to słońce tak oczęta wszystkim zamyka. Ja też teraz przy kawce siedzę. Ale wkońcu mamy początki normalnej pogody, bo te sniegi były już nie do wytrzymania.

reklama
mysza moze mu o clo chodzilo ?? mi nic nie chcial dac teraz na owulke

maćku 5 miesiecy gdzie mialam 1 @ po odstawieniu antykonceptow i po dwoch miechach kolejna @ wywolana luteina i pozniej tak pozno owulka podejrzewam ze po tej lutce i dzidzia... a tak owulki nie mialam a sypialismy rularnie i tylek w gorze i tym samym sposobem si eudalo jak owulka przyszla wtedy tak pozno ... czemu ja nie mam owulacji :-:)-(

chyba sobie kawki tez zrobie...

Jakie słońce u mnie szaro buro i ponuro jest masakra :wściekła/y:
U nas tez slonca jak na lekarstwo:-(
mysza moze mu o clo chodzilo ?? mi nic nie chcial dac teraz na owulke

maćku 5 miesiecy gdzie mialam 1 @ po odstawieniu antykonceptow i po dwoch miechach kolejna @ wywolana luteina i pozniej tak pozno owulka podejrzewam ze po tej lutce i dzidzia... a tak owulki nie mialam a sypialismy rularnie i tylek w gorze i tym samym sposobem si eudalo jak owulka przyszla wtedy tak pozno ... czemu ja nie mam owulacji :-:)-(

chyba sobie kawki tez zrobie...
Albo o zastrzyk z pregnylu (czy jakos tak). Jestem ciekawa co moj gin wymysli, jesli sie okaze, ze mimo, iz prolaktyna spadal pecherzyk nie peka...

Nie martw sie - sama wlasnie napisalas, ze wszystko jest do zrobienia;-)

To ja zapraszam do Krakowa!!! Słońca wystarczy dla każdego!

missiiss czy Ty może masz wiedzę w temacie, czy np po zabiegu i pierwszej ciąży mogło się coś u mnie z tymi owulkami zmienić ?!? Że np pęcharzyk już będzie większy etc...czy to raczej nie ma wpływu.
Pewnie nie ma bo wtedy u Ciebie też byłoby inaczej...ale tak pytam z nadzieją że usłyszę jakąś dobrą nowinę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry