reklama
Svensonka
Fanka BB :)
bedzie bedzie u ciebie niedlugouuu widzę że dzisiaj mamy małego agresora![]()
tez tak chce :-(
przyjdzie i czas na nas moja droga - nie umiem powiedzieć kiedy :-(
nanusia nie poddawaj sie i nie rozlklejaj...nie jesteś sama z takimi problemami...wkońcu i Nam sie udagłowa do góry
gdyby to nie były te przeciwciała to jeszcze jakąś nadzieję bym miała, a tak jeśli będę miała kiedykolwiek własne naturalnie poczęte dziecko to będzie to WIELKI CUD!
Staram się nie rozklejac, ale dziś chyba mam słaby dzień
no własnie wiem o tym i tym bardziej sie smucę... najpierw sie martiłam, ze wypadnie w płodne teraz ze w @, ach to wszystko...opadam z sił....olkale, ale wiesz,że jak przyjdzie @ dopiero jutro to masz marne szanse,żeby zrobili Ci drożność?!
Ja - agresor? Ja po prostu dbam o odpowienie nastawienie;-)uuu widzę że dzisiaj mamy małego agresora![]()
Nanusia a przypomnij mi, czemu niby masz takie male szanse?
Svensonka
Fanka BB :)
jak zdejme stanik to jak murzynka zwisaja i bolaaaaaaano ja od paru dni ieczorami czuje taki wzdety i napiety brzuchno i piersi mnie strasznie bola hehehe a wniektore spodnie tez ciezko mi sie zmiescic
a twoje cycolki daja znac o sobie?
pisałąm Ci o tej znajomej kiedyś...co prawda nie naturalnie poczęte, ale ozostaje inseminacja...pgadaj z Paluszyńskim moze?gdyby to nie były te przeciwciała to jeszcze jakąś nadzieję bym miała, a tak jeśli będę miała kiedykolwiek własne naturalnie poczęte dziecko to będzie to WIELKI CUD!
Ja - agresor? Ja po prostu dbam o odpowienie nastawienie;-)
Nanusia a przypomnij mi, czemu niby masz takie male szanse?
gbo mam przeciwciała przeciwplemnikowe
reklama
A czytalas arykul, ktory wypocilam chyba w piatek wieczorem?gdyby to nie były te przeciwciała to jeszcze jakąś nadzieję bym miała, a tak jeśli będę miała kiedykolwiek własne naturalnie poczęte dziecko to będzie to WIELKI CUD!
Podziel się: