reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam serdecznie.
Od jakiegośczasu śledzę to forum , i tak trudno się wstrzelić do Was . Wy jesteście zadomowione. Mam nadzieję ze można sie przyłączyć

Gratulacje dla nowo zafasolkowanych, to ja też pozwolę sobie zabrać trochę dobrych fluidków :)

Witam serdecznie.
Od jakiegośczasu śledzę to forum , i tak trudno się wstrzelić do Was . Wy jesteście zadomowione. Mam nadzieję ze można sie przyłączyć

Gratulacje dla nowo zafasolkowanych, to ja też pozwolę sobie zabrać trochę dobrych fluidków :)
kilka razy popiszesz i tez sie zadomowisz
zaparszamy!!!!

Jestescie kochane!
Dziekuje za ciepłe słowa.

Jeszcze nic nie wiadomo
Jak cos bedzie wwiadomo to napisze

:tak:ciekawie się zapowiada :tak:

no to prosze brzunio:-)

:-Dśliczny:tak::-D

:-) pierwsze się nie otworzyło, ale tu wyraźnie widzę II kreseczki :tak:
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Podczytuję was juz od kilku miesięcy:sorry::sorry::sorry::sorry:.....staramy sie juz 3 cykle mam bezowulacyjne cykle i zainspirowana waszymi ziółkami już zamówiłam.Zobaczymy czy pomoże bo zaszkodzić nie zaszkodzi.... cieszę się że udaje się dziewczynom.....i smucę się z chwilowych porażek.Na pewno uda sie ....tylko za którym podejściem.....

:-) witaj :-)

Metodą prób i błędów doszłam że najlepiej umieścić holsa na podniebieniu...a dla faceta ta mocna mięta działa tak pobudzająco. Bo daje podobno uczucie chłodu i zimna...I podobno jest fantastycznie!
Mój chop stwierdził że my tutaj zboczone jesteśmy :-D:-D:-D

:-D co t się nie wymyśli :-D warto wypróbować :zawstydzona/y:;-);-):-)

moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ten mój :tak: dziękuję :tak:

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(

:-( tulam :tak: będzie dobrze :tak: ważne, że w szpitalu pod opieką :tak: klikaj co i jak u niego :tak:

Witam serdecznie.

:-D witaj :-D

U mnie... hm... głaskam brzusio :zawstydzona/y: i czekam na II kreseczki :tak: Jeszcze 2-3 dni i będzie jasne :tak:

;-)a myślisz że ja bym nie chciała w duchu sobie myślę że może w tym cyklu:tak:
batonik u ciebie to są szanse w tym cyklu...zawsze od staranek sa szanse, moze ten bedziedzie szczeslliwy...z całego serducha życzę

heh no co z tą@...i ta tempka! no im wcześniej przyjdzie tym szybciej zaczniecie od nowa:tak:
no właśnie kerna o to chodzi, bo myślałam, ze jak już wiem, ze nici to psycha pusci i dostanę dzisiaj...ja takich wysokich temperatur to nie mam nigdy, zazwyczaj są ponizej 37...a wtym cyklu to rekord padł 37,24 :szok: dosłaownie nie wiem o co chodzi? coś mi się chyba poprzestawiało:-(

:-)taką mamy nadzieję bo inaczej będziemy niedługo musiały zmienić tytuł wątku np.: staranka by zajść w 2010 a nie zostać mamą :-D:-D:-D:-D

kurcze masz rację..jeszcze 2 miesiace...

moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
dzięki ja poprosze choć jeden:tak:obojętne mi czy różowy czy niebieski...choć jeden...

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(

suzi może nic powaznego...dobrze, ze jest w szpitalu tam mu pomogą...trzymaj się mocno...

ewelina bardzo serdecznie gratuluje, ciesze się że chociaż tobie udało się w ty miesiącu. Ja dzisiaj robiłam test i jedna kreska, niech ją szlak.... Już nie mam siły. Nie wiem czy chce mi sie jeszcze tak w to angażować ,zbyt wiele mnie nerwów kosztuje, niech się dzieje co chce.... Miłego dnia dziewczynki

oj Mysa tak mi przykro, ale nic straconego jeszcze, testy z moczu na poczatku nie zawsze wychodzą...jeszcze jest szansa...

Witam serdecznie.
erba wstrzelaj się i czaj duzo...my tu jesteśmy bardzo sedeczne i cieszymy się jak Nowe staraczki pojawiają sie...miło Cię powitać...

U mnie... hm... głaskam brzusio :zawstydzona/y: i czekam na II kreseczki :tak: Jeszcze 2-3 dni i będzie jasne :tak:

Scully dobrze się czyta...polecam...w sumie to jakieś 70 stron za mną, ale chętnie brnę dalej.

Oj trzymam kciuki za Ciebie...oby się udało i fasolka już była w brzusiu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

:-Dśliczny:tak::-D

:-) pierwsze się nie otworzyło, ale tu wyraźnie widzę II kreseczki :tak:
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

:-) witaj :-)

:-D co t się nie wymyśli :-D warto wypróbować :zawstydzona/y:;-);-):-)

ten mój :tak: dziękuję :tak:

:-( tulam :tak: będzie dobrze :tak: ważne, że w szpitalu pod opieką :tak: klikaj co i jak u niego :tak:

:-D witaj :-D

Noto kochana mamy podobny termin!!
Dobrze ze siedze z wami bo na niczym skupic sie nie moge!!!!wrrrr

reklama
Do góry