reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nigdy nic nie wiadomo...kobiety jak się nie starają to zachodzą w róznych "stanach";-)
a na przyszłaość lepiej zrobić betę....jak sie spóźnia @ niż sie ankręcać:tak:

:-Dprzecież to nie realne ja sobie zawsze powtarzam że się nie będę nakręcać tym razem a i tak zawsze jest to samo :tak::-D:-D:-D

reklama
Ja wlasnie smiałam sie do pani dr. ze juz nie raz w 22dniu cyklu byłam w ciazy:-D:tak:

Ten cykl mam jakis taki w miarę, ale to pewnie dlatego ze jestem 1razna lekach i tłumacze sobie to tym ze spowane jest to wszystko leczeniem:laugh2:

:-Dprzecież to nie realne ja sobie zawsze powtarzam że się nie będę nakręcać tym razem a i tak zawsze jest to samo :tak::-D:-D:-D
wiem kochana co przechodzisz;-) jak to jest n cykl to... Boze pomóż Nam...ja dzis jestem starsznie negatywnie nastawiona...rozczarowana, przygnębiona...moze nie będę płakał jak już @ przyjdzie...

dokładnie nigdy nic niewiadomo

o wiedze erba, ze już jedno dzicię masz...długa przerw była:tak: ile się teraz staracie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem kochana co przechodzisz;-) jak to jest n cykl to... Boze pomóż Nam...ja dzis jestem starsznie negatywnie nastawiona...rozczarowana, przygnębiona...moze nie będę płakał jak już @ przyjdzie...

:-(nie smuć się proszę bo mi serducho pęknie na pół:-( Tulam Cię bardzo mocno ;-)

:-(już wiem że i tak nici bo się przyplątało jakieś choróbsko i pewnie wszystko szlak trafi ale zobaczymy staranek nie przerywamy :tak::-D

ja w ostatnim cyklu bralam antybiotyki ajednak nie zakłóciło to owu a tez bylam ostro chora i sie udalo ;-)wiec głowa do góy i nie poddawac sie:-D

Każda z nas tak ma , nakręci sie a potem rozczarowanie :-(
Ja wczoraj miałam dolinę na maxa , dziś troszku lepiej
Jeszczewpon jak byłam na usg to moja pani dok . pow że jestpewna że sie uda
a ja mam zupełnie inne przeczucie :-(

ja w ostatnim cyklu bralam antybiotyki ajednak nie zakłóciło to owu a tez bylam ostro chora i sie udalo ;-)wiec głowa do góy i nie poddawac sie:-D
dziekuje za gratulacje;-)a jakie antybiotyki bralas w cyklu w ktorym zaszlas? bo ja mialam lekko zaziebione jjniki albo pecherz i mialam przepisany amoksiklav czy jakos tak:baffled:a gin powiedzila e nie szkodzi ten lek w staraniach...bo troszke sie mrtie zeby tylko bylo ok:tak:

reklama
Do góry