reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobitki wy moje kochane;-)bardzo wam dzieuje za mile slowa i gratulacje.za to ze mnie wspieralyscie i wierzylyscie ze jest fasolka kiedy ja nie chcialam jeszcze uwierzyc:tak:kochane jestescie a terz bede trzymac podwojne kciuki za was wszystkie:-)wam tez sie uda:tak::tak::tak::tak::tak:

:-)taką mamy nadzieję bo inaczej będziemy niedługo musiały zmienić tytuł wątku np.: staranka by zajść w 2010 a nie zostać mamą :-D:-D:-D:-D

Prześlij dużo fluidków - pewniaków :-)

reklama
A kto zmienia tytuł wątku????

Ja uciekam jakos ogarnąc mieszkanko i cos upichcic na obiadek:tak:

:-)taką mamy nadzieję bo inaczej będziemy niedługo musiały zmienić tytuł wątku np.: staranka by zajść w 2010 a nie zostać mamą :-D:-D:-D:-D

Prześlij dużo fluidków - pewniaków :-)
moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Ja łapie różowe na dziewczę:-D

moje fluidki dla was

;-)zgarniam trochę różowych i niebieskich też bo wszystko jedno byle by było zdrowe i już było w brzuszku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(

ewelina bardzo serdecznie gratuluje, ciesze się że chociaż tobie udało się w ty miesiącu. Ja dzisiaj robiłam test i jedna kreska, niech ją szlak.... Już nie mam siły. Nie wiem czy chce mi sie jeszcze tak w to angażować ,zbyt wiele mnie nerwów kosztuje, niech się dzieje co chce.... Miłego dnia dziewczynki

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(
suzi kochana nie denerwuj sie, tate zbadają w szpitalu i zatroszczą się o niego;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelina bardzo serdecznie gratuluje, ciesze się że chociaż tobie udało się w ty miesiącu. Ja dzisiaj robiłam test i jedna kreska, niech ją szlak.... Już nie mam siły. Nie wiem czy chce mi sie jeszcze tak w to angażować ,zbyt wiele mnie nerwów kosztuje, niech się dzieje co chce.... Miłego dnia dziewczynki

nie denerwuj się ... jasne że Ci się chce w to angażować :tak: tylko pomyśl trzymać w ręku taką małą istotkę;-) przytulać ją do siebie :tak:

Ja dziś mam chyba dzień pocieszycielki, aż sama w to nie wierze :-D

Do góry