reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Objaw obżarstwa to też może być ciąża ja jadłam co 1 godzinę w dzień a w nocy co 3 godziny:-D Taka była nienajedzona
a dajcie spokój!! Ja tak od 6tc to spac nie mogłam z głodu..kładłam się z kromką chleba pod poduszką...a w dzień to nic tylko o żarciu myślałam..teraz mam tydzień pierogowy...cały tydzień,,,codziennie pierogi!!!!!!!!!!!!:eek::eek:

reklama
a dajcie spokój!! Ja tak od 6tc to spac nie mogłam z głodu..kładłam się z kromką chleba pod poduszką...a w dzień to nic tylko o żarciu myślałam..teraz mam tydzień pierogowy...cały tydzień,,,codziennie pierogi!!!!!!!!!!!!:eek::eek:
ja mialam zupe ogorkowa w jeden caly tydzien a w drugi rosol
moje chlopaki patrzec nie chcialy a ja po dokladke latalam porabalo mi sie cos haha
nienazarta jestem ha ha

:-(a jak myślicie dziewczynki czy fakt że jestem przeziębiona wpłynął negatywnie na moją temperaturke? Bo zawsze 36.3 - 36,4 a dziś 36,6 :szok:

;-)uda się zobaczysz, w końcu najgorszy jest brak objaw a Ty jakieś masz to już połowa sukcesu :tak:
powiedz mi jak piszesz te duze piekne litery na czerwono bo kolor wiem jak zrobic ale rozmiar nie wiem
TYYYYYYY oczy mnie swedza od tygodnia ze bede plakala ze szczescia moze akurat mi sie udalo za pierwszym miesiacem starannnn??????

reklama
Do góry