Będą śliczne 2 krechy mówimy Tobie a nasze przeczucia na 99,99% sie zgadzająhej . bylam z córcia na spacerku w aptece i kupilam testjutro rano zrobiezebym byla pewna ze wyjda dwie sliczne kreskiale jak mam go w torebce to mnie korci heheheheh ..
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
o kurcze.... a z tym nastawianiem się mocno to przystopuj co?? wiesz spokój relaks..... teraz zbieraj siły na mega sexyPoprzedni cykl mi się spóźnił o 4 dni więc myslałam, że już to ale przyszła @ ale też jakaś krótka i zrobiłam testa ale wyszła 1 krecha. Teraz mam @ i jestem po jakimś silnym przeziębieniu. No wiesz następny cykl staranek i nastawiam sie na niego bardzo mocno i owocnie. A jak twój mężulek już uwierzył jak poświadczyłaś od lekarza chyba się cieszy bardzo?
Masz termin jak u syna też miałam 17 września ale urodził się 19.
a mój uwierzył jak wróciłam od gina i pokazałam fotke do tego filmik..no chciał nie chciał uwierzył ja mam nadzieje ze donosze do tego września...michał miał na 6 listopada i co??? 31 sierpień
ewelina09065
czas oczekiwania...
nie bo jak znowu wyjdzie ta kreska blada to bede znowu myslec a tak bede pewna ranojutro wam wkleje test;-)ale jestem dobrych mysli a wszystko przez moj apetyt i bolace cycochy!!!!!!!!czasami mam wrazenie ze chce mi je rozerwacwariatko idz zrob i pokaz nammmmm
mam nadzieje ze tak bedzie:-)a jeszcze to w 1 cyklu to juz wogole szczescie by bylo:-)Będą śliczne 2 krechy mówimy Tobie a nasze przeczucia na 99,99% sie zgadzają
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
no hej hej....aaa plisssssss nie katuj mnie;-);-)czesc kerna jak tam kiedy usg masz miec?
jak sie czujesz czemu nas nie odwiedzasz?
jestem modem na wrześniu...to mi zajmuje sporo czasu. do tego zakumplowałam sie na domówkach i tam sporo pisze. A żeby było mało jestem mega senna więc godzina 20.30 a ja już kimono
a wiesz tu tyle nowych osób że nawet nie wiem co pisać
Kochana donosisz donosisz tylko nie dźwigaj za dużo synka potem.o kurcze.... a z tym nastawianiem się mocno to przystopuj co?? wiesz spokój relaks..... teraz zbieraj siły na mega sexy
a mój uwierzył jak wróciłam od gina i pokazałam fotke do tego filmik..no chciał nie chciał uwierzył ja mam nadzieje ze donosze do tego września...michał miał na 6 listopada i co??? 31 sierpień
No oczywiście nie nastawiam sie tak bardzo bo powoli ogarnia mnie jakieś zobojętnienie teraz to tylko nowe łóżko bedziemy testować bo mamy je w sypialni od tygodnia i tylko raz sprawdziliśmy więc wiesz dużo przyjemności i rozkoszy na to się nastawiam
kerna
oj życze ci tego1! JA miał dwa cykle uda sie zobaczyszmam nadzieje ze tak bedzie:-)a jeszcze to w 1 cyklu to juz wogole szczescie by bylo:-)
Svensonka to jednak staranka zaczęte?? Spirala wyciągnięta i jest ok???
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ewelina idz rob !!! :-)
kerna patent wynalazlam z forum jak sie staralismy tylko nie pamietam skad haha :-) to moj maz sie zapytal czy ja tu o staraniach i o dzieciach gadam czy o robieniu loda
martuska masz racje lepiej go nie zasmarkiwac
kerna patent wynalazlam z forum jak sie staralismy tylko nie pamietam skad haha :-) to moj maz sie zapytal czy ja tu o staraniach i o dzieciach gadam czy o robieniu loda
martuska masz racje lepiej go nie zasmarkiwac
Svensonka
Fanka BB :)
a co to domowki?no hej hej....aaa plisssssss nie katuj mnie;-);-)
jestem modem na wrześniu...to mi zajmuje sporo czasu. do tego zakumplowałam sie na domówkach i tam sporo pisze. A żeby było mało jestem mega senna więc godzina 20.30 a ja już kimono
a wiesz tu tyle nowych osób że nawet nie wiem co pisać
to na gg chociaz badz to pogadamy martwilam sie jak sie nie oddzywalas!!!!!
kerna
uuuu no nowe spręzyny działają cuda uważaj na sufit eeee zawsze fasolka przychodzi w najmniej oczekwianym momencieKochana donosisz donosisz tylko nie dźwigaj za dużo synka potem.
No oczywiście nie nastawiam sie tak bardzo bo powoli ogarnia mnie jakieś zobojętnienie teraz to tylko nowe łóżko bedziemy testować bo mamy je w sypialni od tygodnia i tylko raz sprawdziliśmy więc wiesz dużo przyjemności i rozkoszy na to się nastawiam
reklama
wtedy bardzo Cię proszę pamiętaj o mnie bo mi w kwietniu stukną 4 lata staranek o 2 dzidzię i poproszę o super kolorowe fluidki dla mnie:-) może teraz się uda:-)mam nadzieje ze tak bedzie:-)a jeszcze to w 1 cyklu to juz wogole szczescie by bylo:-)
Podziel się: