reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Poprzedni cykl mi się spóźnił o 4 dni więc myslałam, że już to ale przyszła @ ale też jakaś krótka i zrobiłam testa ale wyszła 1 krecha. Teraz mam @ i jestem po jakimś silnym przeziębieniu. No wiesz następny cykl staranek i nastawiam sie na niego bardzo mocno i owocnie. A jak twój mężulek już uwierzył jak poświadczyłaś od lekarza chyba się cieszy bardzo?
Masz termin jak u syna też miałam 17 września ale urodził się 19.:happy:
o kurcze.... a z tym nastawianiem się mocno to przystopuj co??:rofl2: wiesz spokój relaks..... teraz zbieraj siły na mega sexy:tak::tak::tak:
a mój uwierzył jak wróciłam od gina i pokazałam fotke do tego filmik..no chciał nie chciał uwierzył:-D:-D:-D ja mam nadzieje ze donosze do tego września...michał miał na 6 listopada i co??? 31 sierpień:confused2:

wariatko idz zrob i pokaz nammmmm
nie bo jak znowu wyjdzie ta kreska blada to bede znowu myslec a tak bede pewna rano:tak:jutro wam wkleje test;-)ale jestem dobrych mysli a wszystko przez moj apetyt i bolace cycochy!!!!!!!!czasami mam wrazenie ze chce mi je rozerwac :-D

Będą śliczne 2 krechy mówimy Tobie a nasze przeczucia na 99,99% sie zgadzają
mam nadzieje ze tak bedzie:-)a jeszcze to w 1 cyklu to juz wogole szczescie by bylo:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc kerna jak tam kiedy usg masz miec?
jak sie czujesz czemu nas nie odwiedzasz?
no hej hej....aaa plisssssss nie katuj mnie:confused2:;-);-)
jestem modem na wrześniu...to mi zajmuje sporo czasu. do tego zakumplowałam sie na domówkach i tam sporo pisze. A żeby było mało jestem mega senna więc godzina 20.30 a ja już kimono:-D:-D:-D
a wiesz tu tyle nowych osób że nawet nie wiem co pisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

o kurcze.... a z tym nastawianiem się mocno to przystopuj co??:rofl2: wiesz spokój relaks..... teraz zbieraj siły na mega sexy:tak::tak::tak:
a mój uwierzył jak wróciłam od gina i pokazałam fotke do tego filmik..no chciał nie chciał uwierzył:-D:-D:-D ja mam nadzieje ze donosze do tego września...michał miał na 6 listopada i co??? 31 sierpień:confused2:
Kochana donosisz donosisz tylko nie dźwigaj za dużo synka potem.
No oczywiście nie nastawiam sie tak bardzo bo powoli ogarnia mnie jakieś zobojętnienie teraz to tylko nowe łóżko bedziemy testować bo mamy je w sypialni od tygodnia i tylko raz sprawdziliśmy więc wiesz dużo przyjemności i rozkoszy na to się nastawiam:-D

ewelina idz rob !!! :-)

kerna patent wynalazlam z forum jak sie staralismy tylko nie pamietam skad haha :-) to moj maz sie zapytal czy ja tu o staraniach i o dzieciach gadam czy o robieniu loda :-D

martuska masz racje lepiej go nie zasmarkiwac :-D:-D

no hej hej....aaa plisssssss nie katuj mnie:confused2:;-);-)
jestem modem na wrześniu...to mi zajmuje sporo czasu. do tego zakumplowałam sie na domówkach i tam sporo pisze. A żeby było mało jestem mega senna więc godzina 20.30 a ja już kimono:-D:-D:-D
a wiesz tu tyle nowych osób że nawet nie wiem co pisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co to domowki?
to na gg chociaz badz to pogadamy martwilam sie jak sie nie oddzywalas!!!!!

Kochana donosisz donosisz tylko nie dźwigaj za dużo synka potem.
No oczywiście nie nastawiam sie tak bardzo bo powoli ogarnia mnie jakieś zobojętnienie teraz to tylko nowe łóżko bedziemy testować bo mamy je w sypialni od tygodnia i tylko raz sprawdziliśmy więc wiesz dużo przyjemności i rozkoszy na to się nastawiam:-D
uuuu no nowe spręzyny działają cuda:-D:-D:-D:-D uważaj na sufit:-D:-D:-D:-D eeee zawsze fasolka przychodzi w najmniej oczekwianym momencie:tak::tak:

reklama
Do góry