reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kerna a ta Twoja bratowa czy szwagierka to tak nic żeby Ci pomóc
eeee co ty. każdy ma swoje zycie i swoje problemy..niestety..już wolałabym mieszkać w tej hiszpanii byłam sama ale nikt mi sie nie wpieprzał..a tu jestem też sama..no to jaka różnica..:wściekła/y:
Svensonka no pewni co będzie to będzie!!! Będziesz rodzynkiem i też ok:tak: ale laleczki Ci zycze:tak::tak::tak:
witaj scully!!!!!!!!!!

reklama
eeee co ty. każdy ma swoje zycie i swoje problemy..niestety..już wolałabym mieszkać w tej hiszpanii byłam sama ale nikt mi sie nie wpieprzał..a tu jestem też sama..no to jaka różnica..:wściekła/y:
Svensonka no pewni co będzie to będzie!!! Będziesz rodzynkiem i też ok:tak: ale laleczki Ci zycze:tak::tak::tak:
witaj scully!!!!!!!!!!
Maja dzieci że nawet nie pomogą?

ewelina to masz takie objawy?????????? ja nie wiem jakim cudem wytrzymasz do jutra!!!!!!wariatka!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
u mnie było słynne otamponowanie. czułam się tam spuchnięta i jakbym miała kilak tamponów powkłądane..cały czas mnie kłuło, przestawiało się....do tegojak wstawałam czy siadałam to mi tam cos się ukłądało..no nie przyjemne i nienormalne! piersi to niet...takie same były..piersi u mnie dały znaki przy pierwszej ciąży..mało nie wybuchły:tak:

zezuuuuuuuuuuuuu babo co bedzie to bedzie zarycze sie przez pierwszy miesiac a pozniej oskarek bedzie mial brata a ja kolejnego chlopa co mi kibelek w nocy bedzie usikiwal a ja ze smiechem bede w nocy na niego siadala 3 bodygardow zyc nie umierac HHHHHAAAAAAA nawet imie znalazlam Hugo, Leo
hehehehhe ale pomysl jak dobrze bedziesz miec w dniu kobiet:-Dod kazdego mezczyzny chociaz po jednym kwiatku:tak::-Dwazne zeby sie udalo a moze akurat bedzie corcia:happy:

ewelina to masz takie objawy?????????? ja nie wiem jakim cudem wytrzymasz do jutra!!!!!!wariatka!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
u mnie było słynne otamponowanie. czułam się tam spuchnięta i jakbym miała kilak tamponów powkłądane..cały czas mnie kłuło, przestawiało się....do tegojak wstawałam czy siadałam to mi tam cos się ukłądało..no nie przyjemne i nienormalne! piersi to niet...takie same były..piersi u mnie dały znaki przy pierwszej ciąży..mało nie wybuchły:tak:
no ja przy pierwszej ciazy ogole nie mialam innych piersi tylko brzuch mnie non stop bolal a teraz tylko piersi i czasami mam wrazenie ze chca wybuchnac!!a co do brzucha to pare dni temu czulam taki brzuch jakby napeczniały i ciezki a czasami takie lekkie ciagniecie..a teraz nic hehehheh a @mialam 11 stycznia:-)

No to ich nie jarzę, to by Michałka wzięli i by pobawił się z kuzynami.
Jacy niektórzy są dziwni.
ale oni nie majadzieci więc kuzynów nie ma. oni go lubią jak wszyscy zreszta ale to tak na 15min. potem jak mały robi sie marudny albo cos to po zabawie.:baffled:
nawet moja matka nie wieźmie sobie go na chwile. a jak już to na 10 min i mi go odnosi:crazy: no to co ja sobie odpocznę...qwa 10 min. i to raz na miesiąc.może...........

reklama
:szok::-D
:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: ale radze sobie...jak miałam plamienai to mi pomagała..niepowiem. ale jak sie uspokoiło to jakoś nie zchodza do mnie
pewnie ze dasz rade . Każda z nas da:-)ja tez sie troche boje jak to bedzie przy drugim dziecku chociaz moja Ola bedzie miec ponad 4 lata:-Dale czasami daje nam popalic hehe przechodzi chyba bunt jakis:szok::-D

Do góry