reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mysza myslalam ze wiesz bo ten patent sprzedalam juz na ciazy po .. ;-)

ok juz mowie tylko to zberezne jest ;-) ale narodzilo sie na babyboomie :-)
robisz loda mezowi i jednoczesnie masz w buzi holsa najlepiej tego czarnego :tak: czuja fajne uczucie bo to lepsze jest od tych zeli nie zeli :-) moj jak pierwszy raz go zaskoczylam to myslalam ze zwariuje :-) bardzo mus ie podobalo i mi w sumie tez bo to zabawa dla dwoje :tak: polecam !!!!!! jak ktos lubi takie zabawy ;-)

Witam wszystkich!!
No to może byc interesujące!!:-D

Suzi1 widzę że jest nadzieja na fasolkę !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mysza myslalam ze wiesz bo ten patent sprzedalam juz na ciazy po .. ;-)

ok juz mowie tylko to zberezne jest ;-) ale narodzilo sie na babyboomie :-)
robisz loda mezowi i jednoczesnie masz w buzi holsa najlepiej tego czarnego :tak: czuja fajne uczucie bo to lepsze jest od tych zeli nie zeli :-) moj jak pierwszy raz go zaskoczylam to myslalam ze zwariuje :-) bardzo mus ie podobalo i mi w sumie tez bo to zabawa dla dwoje :tak: polecam !!!!!! jak ktos lubi takie zabawy ;-)

He he he...umarłam ze śmiechu! Sprawdzimy jeszcze dzisiaj! :-D:-D:-D

mysza:-D nie wiedzialam jak to napisac to pisalam prosto z mostu bo kiedys probowalam okrezna droga wytlumaczyc ale slodziutka mnie nie zrozumiala :-D;-) wiec najlepiej prosto :tak:

witam dziewczyny i zaglądam co tam u Was! Są dobre wieści?? suzi będziesz robić betę????:szok: ooo jest szansa????
wow jakei tu porady!!!!!!!!!!

reklama
oo witaj moja droga:-)
brzuszek rośnie powoli i jak chcesz zobaczyć to wkliłam fotkę na wrześniówkach;-) a przy Michałku nieeee nikomu się nie chce zaglądać i mimo, że wszyscy wiedza to maja to gdzieś. ale na szczęście coraz lepiej sie czuję, więc daje jakoś rady..a co u Ciebie??????????

Do góry