reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
w mnie bez zmian,33dc, @ spóźnia się 3 dni , @ ani plamienia brak, tempka 36,9 ale mierzyłam jakieś 20 minut wcześniej, na razie nie spada, szyjka miękka jak ciasto + biały śluz i nie wiem co o tym myśleć

nikiforka i nabuchodonozorka witamy w naszych skromnych progach :tak:
Musicie wiedzieć, że od początku ten wątek został uznany za szczęśliwy co oznacza, że prędzej czy później każda z nas zostanie szczęśliwą mamą fasolinki :-D kilku naszym koleżankom (m.in. mazia, marlenka, makaronka...) już się zaowocowało, zostaną kwietniówkami :-) a my się szykujemy na maj 2010 i kolejne miesiące i cieszę się, że dołączacie do nas. W razie wątpliwości pytajcie, ktoś kto akurat będzie na posterunku - odpowie na pewno, poradzi... można tu przelewać swoje żale, dzielić się radościami i smutkami. Super, że jest nas tyle :tak:;-)

cześć wszystkim !
witam nowe koleżanki ! jak to się mówi w kupie siła:-) jakkolwiek by to nie brzmiało hehe

sandra
ja też widzę drugą krechę , szczególnie na ostatnim zdjęciu! także gratuluję z całego serca!

u mnie objawów raczej brak.. czasem brzuch zaboli, a tak to nic, nie licząc tego że byle co mnie dziś drażni , ale zawsze tak mam na @... no i dodatkowo nie wyspałam się dzisiaj strasznie, nieprzytomna mierzyłam tempke o 7 i nic z tego nie wyszło , bo zasypiałam w locie...
czyli szykuję się na nadejście @ innej opcji nie widzę niestety... pozdrawiam!

Nie boj nic, testy jak juz sa badziewne to raczej w druga strone, ze jesli ciaza jest wychodza negatywnie, a nie na odwrot, ale rozumiem ze jestes narazie w takim szoku ze chocby nie wiem co to nie dowierzasz :tak:

dokladnie... wole odczekac i sie upewnic... chociaz powiem ci ze ten test dal mi wiare, nadzieje... juz mnie nawet brzuchol nie pobolewa i w ogole mam dzisiaj fajny humorek... :-):-)

reklama
hej dziewczynki ja mam dzisiaj jakiś żly dzień.Brzuch czasami zaboli.Mdłosci mnie chwycily ale to przez moich dziadków bo palą choinki akurat przed moim oknem,i kazdego by zemdlilo,myslalam ze sie udusze!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oni to normalni piromani sa,a pozniej narzekają jaka to pogoda teraz jest straszna i ze kiedys tak nie bylo.

Emilchen jak u Ciebie @ juz polazła? a Ty pracujesz jako psycholog tak??

Eijf a Ty jak bedziesz w Polsce to mam nadzieje ,ze od czasu do czasu sie odezwiesz co i jak:-)

MMM no to @ ladnie sie spóznia,nie myślałaś o becie??A tak poza tym moja szyjka jest twarda:dry::dry:

Nabuchodonozorka- czy moge do Ciebie w skrócie pisać, Nabu?:-):-)? bo ten Twoj nick jest dla mnie za trudny wymówic go nie umiem.:happy2:W ogole to czekam i czekam na te wyniki.

Nikiforka witaj na forum:tak:

Martilla a kiedy masz zamiar testowac chyba w czwartek nie??Jak tam po rocznicy?

Aguś a jak pogoda nad morzem?? wypoczywasz sobie dobrze Ci tak;-)zazdroszczę.Ja byłam w maju i w czerwcu tego roku w Łebie jak jeszcze takie tłoku nie było.Bo w seonie tam jest masakra:wściekła/y::wściekła/y:

Sandrahaha ciesz się ciesz,na pewno bedzie dobrze.Tam w górze to wszystko było ukartowane widzisz juz chciałaś zrezygnować a tu bach.Życie jest cholernie nieprzewidujące

Wisienko a Ty jak tam? własnie czy nie miałaś testować,po weselu?

Kiciaq a co u Ciebie, męczysz juz swojego?

Ja w ogole dziewczyny mam jakieś czarne mysli,co chwilę latam sprawdzac czy czasem nie krwawię.Nie wiem skąd mi się to wzięło bo nic mi sie kompletnie nie dzieje,ale jakies takie dziwne uczucie mam:angry::confused:może to przez hormony nie wiem.

Do góry