nie ma za co;-)dziekuje i caluje
reklama
kurcze daj namiar na spis tych cud ziolek koniecznie bo ja jak sie teraz nieuda to ide do gina zeby mi zrobil wszystkie badaniaja juz ziola zakupilam boze ale tak sie naszukalam tego zielarskiego ze kosmos !!!
tośka jak to sie za slabo staracie nie nie nie napewno nie ;-) a moze masz niedrozne jajowody ?? mialaskiedys robiona histeroskopie?? ja np po lyzeczkowaniu chcieli mi zrobic ale ja nie ide bo lekarz powiedzial a mze dla pewnosci zrobimy hi... ale na usg wsio ok wiec nie ide bo ja sie boje wszystkiego bo to w sumie dziwne ze jajeczkowanie jest wsio z wojownikami tez i nic ... moze wlasnie o to chodzi ?? i pamietaj nie poddawaj sie... ja znam dobrego lekarza z dolnego slaska z wro ale nie wiem skad ty jestes on raczej kieruje za free na histero bo prywatnie to z 800zl kosztuje....
macku dziekuje kurcze tyle osob tam zafasolkowalo po tych ziolach a ja mam problem z jajeczkowaniem... bede pila od pierwszego dnia cyklu do owulacji oby ona byla w miare w czasie normalnym...
brakuje mi tylko dwoch ziol i ide zaraz do drugiego sklepu... bo za 3-4 dni bedzie @ :-)
R
RiSiA
Gość
witam sie i ja chciałam sie tylko pochwalic , ze dzidzia zdrowa, no i , ze bedzie syn:-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
witam sie i ja chciałam sie tylko pochwalic , ze dzidzia zdrowa, no i , ze bedzie syn:-)
Pajka GRATULUJĘ
Gratuluję z całego serducha
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Pajkaa super!!! no a jak szybko już wiadomocieszę siębardzo i gratki.
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nici oj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nici oj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...
Ostatnia edycja:
nie nie robiłam tego badania ale wg mojego lekarza i prowadzonych obserwacji mam jajeczkowanie i wszystko gra - ostatnio miałam napewno bo byłam na monitoringu
może się nie złożyło poprostu
w kwietniu ide na wizyte do pani dr i wtedy może zrobimy to hsg jak bedzie taka potrzeba
Tosia, a miałaś te przeciwciała przeciwplemnikowe robione co wyszły u mnie? Może to to jest przyczyną
Lekarze niezbyt chętnie kierują na badanie, nie wiadomo czemu, a z tego co wyczytałam, to sporo dziewczyn ma z tym problem.
Czystość pochwy miałaś robioną? ( nie mam namyśli cytologii). Podobno to też może mieć wpływ na brak ciąży
P.S. Wiem co czujesz, gdy nie ma @, a test negatywny. To samo przeżywałam 2 cykle temu. @ spóźniła się 4 dni, a do tego była tak bolesna,że wylądowałam na pogotowiu
Trzymaj się wkońcu i nam się uda
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
pajka gratulacje ;-)
żabkaNasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski część VIII
tu jedna juz dawala linka to jak nie bylas na tym to to jest to ja probuje a co tam.. anoz szybciej wyjdzie.... mnei to czeka tylko najgorsze clexane zastrzyki cala ciaze, luteina i szew napewno ... bbrrrr ale oby tylko dzidzia zdrowa sie urodzila no i o czasie ... a nie tak jak teraz:-(
żabkaNasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski część VIII
tu jedna juz dawala linka to jak nie bylas na tym to to jest to ja probuje a co tam.. anoz szybciej wyjdzie.... mnei to czeka tylko najgorsze clexane zastrzyki cala ciaze, luteina i szew napewno ... bbrrrr ale oby tylko dzidzia zdrowa sie urodzila no i o czasie ... a nie tak jak teraz:-(
super gratulację :-)
Tosia, a miałaś te przeciwciała przeciwplemnikowe robione co wyszły u mnie? Może to to jest przyczyną
Lekarze niezbyt chętnie kierują na badanie, nie wiadomo czemu, a z tego co wyczytałam, to sporo dziewczyn ma z tym problem.
Czystość pochwy miałaś robioną? ( nie mam namyśli cytologii). Podobno to też może mieć wpływ na brak ciąży
P.S. Wiem co czujesz, gdy nie ma @, a test negatywny. To samo przeżywałam 2 cykle temu. @ spóźniła się 4 dni, a do tego była tak bolesna,że wylądowałam na pogotowiu
Trzymaj się wkońcu i nam się uda
Pewnie się uda tylko kiedy :-( ja już 14 cykl czekam i nic :-(
reklama
kurde szkoda malej pralinki ja prawde mowiac tez jestem po 1 stracie dzidxi ale to jeszcze przed moja corcia ale jak widac po 4 miesiacach wcale nie starn bo nawet niechcielismy jeszcze dzidzi pojawila sie druga ciaza i przebiegla idealnie i corcia zdrowa i urodzila sie nawet spora bo 4330 i 58 cm dluga wiec nadzieja dla wszystkich ze 1 poronienie nieswiadczy o tym ze one juz beda zawsze
tylko ciii bo o tym niewie nikt z mojej rodziny :/ tylko ja i moj maz
tylko ciii bo o tym niewie nikt z mojej rodziny :/ tylko ja i moj maz
Ostatnia edycja:
Podziel się: