reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja juz ziola zakupilam boze ale tak sie naszukalam tego zielarskiego ze kosmos !!!

tośka jak to sie za slabo staracie nie nie nie :no: napewno nie ;-) a moze masz niedrozne jajowody ?? mialaskiedys robiona histeroskopie?? ja np po lyzeczkowaniu chcieli mi zrobic ale ja nie ide :no: bo lekarz powiedzial a mze dla pewnosci zrobimy hi... ale na usg wsio ok wiec nie ide bo ja sie boje wszystkiego :-p bo to w sumie dziwne ze jajeczkowanie jest wsio z wojownikami tez i nic ... moze wlasnie o to chodzi ?? i pamietaj nie poddawaj sie... ja znam dobrego lekarza z dolnego slaska z wro ale nie wiem skad ty jestes on raczej kieruje za free na histero bo prywatnie to z 800zl kosztuje....

macku dziekuje :tak: kurcze tyle osob tam zafasolkowalo po tych ziolach a ja mam problem z jajeczkowaniem... bede pila od pierwszego dnia cyklu do owulacji oby ona byla w miare w czasie normalnym...

brakuje mi tylko dwoch ziol i ide zaraz do drugiego sklepu... bo za 3-4 dni bedzie @ :-)
kurcze daj namiar na spis tych cud ziolek :tak: koniecznie bo ja jak sie teraz nieuda to ide do gina zeby mi zrobil wszystkie badania:tak:

Pajkaa super!!! no a jak szybko już wiadomo:tak:cieszę siębardzo i gratki.
Agutka......z tego co doczytałam to znowu nici:confused2::confused2::confused2: oj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????
No i tak tylko wpadam z pozdrowieniami i wylukać czy jakieś fasolki są nowe:rofl2::-)
no a Malapralinka była u mnie na wrześniówkach.....no i niestety....dziś koniec. Czekamy a wieści po zabiegu. Przykre...

Ostatnia edycja:
nie nie robiłam tego badania ale wg mojego lekarza i prowadzonych obserwacji mam jajeczkowanie i wszystko gra - ostatnio miałam napewno bo byłam na monitoringu
może się nie złożyło poprostu
w kwietniu ide na wizyte do pani dr i wtedy może zrobimy to hsg jak bedzie taka potrzeba

Tosia, a miałaś te przeciwciała przeciwplemnikowe robione co wyszły u mnie? Może to to jest przyczyną

Lekarze niezbyt chętnie kierują na badanie, nie wiadomo czemu, a z tego co wyczytałam, to sporo dziewczyn ma z tym problem.

Czystość pochwy miałaś robioną? ( nie mam namyśli cytologii). Podobno to też może mieć wpływ na brak ciąży

P.S. Wiem co czujesz, gdy nie ma @, a test negatywny. To samo przeżywałam 2 cykle temu. @ spóźniła się 4 dni, a do tego była tak bolesna,że wylądowałam na pogotowiu

Trzymaj się wkońcu i nam się uda

Ostatnia edycja:
pajka gratulacje ;-)

żabkaNasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski część VIII
tu jedna juz dawala linka to jak nie bylas na tym to to jest to :tak: ja probuje a co tam.. anoz szybciej wyjdzie.... mnei to czeka tylko najgorsze clexane zastrzyki cala ciaze, luteina i szew napewno ... bbrrrr ale oby tylko dzidzia zdrowa sie urodzila no i o czasie ... a nie tak jak teraz:-(

witam sie i ja chciałam sie tylko pochwalic , ze dzidzia zdrowa, no i , ze bedzie syn:-)

super gratulację :-)

Tosia, a miałaś te przeciwciała przeciwplemnikowe robione co wyszły u mnie? Może to to jest przyczyną

Lekarze niezbyt chętnie kierują na badanie, nie wiadomo czemu, a z tego co wyczytałam, to sporo dziewczyn ma z tym problem.

Czystość pochwy miałaś robioną? ( nie mam namyśli cytologii). Podobno to też może mieć wpływ na brak ciąży

P.S. Wiem co czujesz, gdy nie ma @, a test negatywny. To samo przeżywałam 2 cykle temu. @ spóźniła się 4 dni, a do tego była tak bolesna,że wylądowałam na pogotowiu

Trzymaj się wkońcu i nam się uda

Pewnie się uda tylko kiedy :-( ja już 14 cykl czekam i nic :-(

reklama
kurde szkoda malej pralinki ja prawde mowiac tez jestem po 1 stracie dzidxi ale to jeszcze przed moja corcia ale jak widac po 4 miesiacach wcale nie starn bo nawet niechcielismy jeszcze dzidzi pojawila sie druga ciaza i przebiegla idealnie i corcia zdrowa i urodzila sie nawet spora bo 4330 i 58 cm dluga wiec nadzieja dla wszystkich ze 1 poronienie nieswiadczy o tym ze one juz beda zawsze :tak:

tylko ciii bo o tym niewie nikt z mojej rodziny :/ tylko ja i moj maz

Ostatnia edycja:
Do góry