reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Niestety to nie jest takie proste już się wyciszyłam i w poprzednim cyklu miałam spokój a w tym znowu mi odbiło :wściekła/y:

Kochana ja wcale na nią nie czekam ale to nie uniknione niestety w tym cyklu :tak:
Co nas nie zabije to nas wzmocni - będzie dobrze, w tym cyklu znowu bede pracować nad sobą żeby nie schizować :-D
Ja tez sie postaram. A na pewno mi sie to uda jak pojde na monitoring i sie okaze, ze nie ma owulki;-)

witam.wczoraj nie kupilam testu, dopiero dzis w poludnie:eek:zrobilam i wyszla jedna kreska a ta druga bardzo bardzo slaba:-(praktycznie to jej cien:eek:wiec nie wiem co jest...ale moze za wczesnie albo powinnam z porannego moczu. wstawie zdjecie to zobaczycie

no to kochana musisz powtorzyc z rana:tak:
a przypomnij w ktorym dniu cyklu jestes i kiedy @ ma byc???

Mialam jednego dnia badane TSH, FSH, LH, estradiol, prolaktyne. I wszystko oprocz prl i TSH mam w porzadku.

Ja osobiscie nie mam doswiadczen z klinikami, ale czytajac wypowiedzi innych forumowiczek i slyszac opowiesci mojej kolezanki z pracy, stwierdzam, ze te wszystkie kliniki to wielcy naciagacze! Oczywiscie, jezeli nie pozostaje nic innego niz inseminacja lub in vitro to nie ma innego wyjscia. Ale takie podstawowe badania jak hormony, Hsg, laparoskopia czy badanie nasienia to przeciez mozna u "zwyklego" gina zalatwic i to nawet w ramach NFZ. A kliniki biora takia kasiore za wszystko, ze szok. Ta moja kumpela wydala juz 5 tys. a jak na razie to tylko jej moaz jest dokladnie przebadany i ona na nosicielstwo mukowiscydozy... A gdzie jeszcze jej dokladne badania i ewentualne zabiegi... Zbankrutowac mozna!!!
wiesz tez tak sobie myślałam, ze klinika to nie dla mnie; jednak szukam jakiegoś kumatego lekarza w Bydzi któy mógłby mnie poprowadzic i d..pa. nie ma takich, większosć dziewczyn, któe leczą się an miejscu 2-3-5 lat i tak trafia do Poznanie, gdańska albo Białegostoku...
Zapisałam się teraz w Toruniu w Szpitalu w Matopacie do jakiegos dobrego, mam jeszcze na uwadze jednego w Szubinie, o nim tez bardzo duzo dziewczyn dobre opinie piszę, akle zastanawiam się czy czasem nie marnuję czasu...w końcu pół roku straciłam już...???
A co do badań to mam prywatna kartę i to co się uda bedę robiła w łaśnie na kartę...

Ja ni chcę żadnego urlopu sobie robić, chcę zrobic wszystko co mogę by być w ciaży...

ja przy pierwszej ciazy bylam na bank pewna ze @ bedzie bo 100% objawy @ ale mialam zdziwko i teraz to zdziwko lata jak talala i chodzi do przedszkola hihihi

no kurde faktycznie zdziwko heheh - pozazdrościć :-D

witam.wczoraj nie kupilam testu, dopiero dzis w poludnie:eek:zrobilam i wyszla jedna kreska a ta druga bardzo bardzo slaba:-(praktycznie to jej cien:eek:wiec nie wiem co jest...ale moze za wczesnie albo powinnam z porannego moczu. wstawie zdjecie to zobaczycie

czyli jest nadzieją na fasolkę - super daj fotkę :tak:

Ja tez sie postaram. A na pewno mi sie to uda jak pojde na monitoring i sie okaze, ze nie ma owulki;-)
Kochana uda się nam będziemy się pilnowały wzajmnie :-)

wiesz tez tak sobie myślałam, ze klinika to nie dla mnie; jednak szukam jakiegoś kumatego lekarza w Bydzi któy mógłby mnie poprowadzic i d..pa. nie ma takich, większosć dziewczyn, któe leczą się an miejscu 2-3-5 lat i tak trafia do Poznanie, gdańska albo Białegostoku...
Zapisałam się teraz w Toruniu w Szpitalu w Matopacie do jakiegos dobrego, mam jeszcze na uwadze jednego w Szubinie, o nim tez bardzo duzo dziewczyn dobre opinie piszę, akle zastanawiam się czy czasem nie marnuję czasu...w końcu pół roku straciłam już...???
A co do badań to mam prywatna kartę i to co się uda bedę robiła w łaśnie na kartę...

Ja ni chcę żadnego urlopu sobie robić, chcę zrobic wszystko co mogę by być w ciaży...
A moglabys przypomniec, jakie badania mam juz za soboa?

też mi sie wydaje...w instrukcji nawet tak jest napisane, pewnie nie na darmo...:tak:
ewelina trzymam kciuki mocno, ciń kreski to duza nadzieja:-)

chodzi o urlop od głupich myśli :tak::tak: nie od bzykanka :-D

daj fotke to my juz oblukamy co i jak inapisz ktory dzien cyklu :tak: i najlepiej zrob drugi test z porannego moczu i wieczorem przed zrobieniem ogranicz picie:tak:

reklama

ale ja tez chce byc w ciazy ( i w duszy urlopu nie chce robic - ale moze tak trzeba- sama juz nie wiem) i tez chce zrobic wszystko....:-(

chodzi o urlop od głupich myśli :tak::tak: nie od bzykanka :-D

dokładnie popieram:tak:

a z bzykanka to nie ma mowy abym zrezygnowala ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry