reklama
na razie sobie siedze... jak siedze to jest nawet ok i przechodzi bol... jak pochodze troche to boli... nie jet az tak zle... mialam bardziej bolesne @... wiec na razie nic nie bole... w ostatecznosci jak bedzie bardzo bardzo bolec to wezme sobie no-spe... szukalam cos na necie i w sumie prawie nikt a moze nikt z dziewczyn w uk co sa na forach nie mialy badania bety... wiec watpie ze mi tez zrobia...
to prawda badania bety nie robia,kochana ale Tobie to badanie niepotrzebne masz fasolke i to widac!jak bedzie ten brzuszek Cie tak strasznie bolal to idz na emergency do szpitala wtedy Ci zrobia i nawet usg dopochwowe,w takich przypadkach robia z krwi
Może masz rację. Lepiej to przecierpieć. Jeszcze dzis przetrwam. A wieczorem już bedę miała wyniki - więc albo od jutra bedzie to piekny ból albo w ruch pójdą tabletki. A za herbatke bardzo dziekuję - choć z Twojego miasta wolę inny płyn
A propo bóli. Jakie leki mozna używać przeciwbólowe w ciąży. Chodzi mi dokładnie o coś na uśmierzenie bólu pierśi. Dziennie zaczyna sie tak okoł 10 i męczy mnie 3 - 4 godziny. Mogę wyć i chodzić po ścianach. Nie chciałabym jednak zaszkodzić .... Co Wy bierzecie?
zwykly paracetamol nie jest szkodliwy ja bralam prawie cala ciaze i wszystko ok;-)
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
to prawda badania bety nie robia,kochana ale Tobie to badanie niepotrzebne masz fasolke i to widac!jak bedzie ten brzuszek Cie tak strasznie bolal to idz na emergency do szpitala wtedy Ci zrobia i nawet usg dopochwowe,w takich przypadkach robia z krwi
ja wiem tylko ze jesli jestem w ciazy to jutro dopiero zacznie sie 4 tydzien... wiec nawet na usg dopochwowym nic nie pokaze... jutro zrobie test dla porownania i zobaczymy...
dzi!ekuję wam dziewczynay za radę
eijf
Fanka BB :)
Moim zdaniem to na pewno fasolka.test jest czuly wiec moze jak najbardziej wyjsc nieco przed @.Dzis to pewnie bedziesz juz tylko gdybala i watpila(nie dziwnie sie ze trudno ci w to uwierzyc).jesli jutro temperatura bedzie wysoka to mysle ze nie masz juz co watpic.Moze oprocz czulego testu zrob tez "normalny" dla porownania.25mIU ktory mozna robic w dzien w ktorym miala pojawic sie @.a na razie spokojnego dnia zyczeja wiem tylko ze jesli jestem w ciazy to jutro dopiero zacznie sie 4 tydzien... wiec nawet na usg dopochwowym nic nie pokaze... jutro zrobie test dla porownania i zobaczymy...
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Moim zdaniem to na pewno fasolka.test jest czuly wiec moze jak najbardziej wyjsc nieco przed @.Dzis to pewnie bedziesz juz tylko gdybala i watpila(nie dziwnie sie ze trudno ci w to uwierzyc).jesli jutro temperatura bedzie wysoka to mysle ze nie masz juz co watpic.Moze oprocz czulego testu zrob tez "normalny" dla porownania.25mIU ktory mozna robic w dzien w ktorym miala pojawic sie @.a na razie spokojnego dnia zycze
sprawdzalam normy hcg po owulacji i tak:
10 DPO ---- 5 - 50
12 DPO ---- 10 - 100
14 DPO ---- 20 - 200
16 DPO ---- 40 - 400
18 DPO ---- 70 - 800
20 DPO ---- 140 - 1600
22 DPO ---- 180 - 3200
dzisiaj jestem 12 dpo wiec moze dlatego slaba kreska... ale za 2 dni powinna juz byc mocna... jesli jestem w ciazy to jutro nawet na tescie powinna byc mocniejsza kreseczka. mam jeszcze 2 testy ciazowe w domu... wiec chce je najpierw wykorzystac... cholera... podniose sie na chwile i brzuch boli :---( jak siade to przestaje... buuuuuuuu
Podziel się: