reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no musi sie udać:-) aczkolwiek u mnie to nie wiem bo jak mialam usg to nie było dominujacego pecherzyka i nie wiadomo czy w ogóle bedzie :-( więc ja tak licze na cud;-):tak:[/

A cuda się zdarzają więc trzymam kciukasy!Ja tez nie wiem czy sie teraz uda bo mężuś dopiero w piątek wraca i chyba sie nie załapie na owulke .ale trzeba mieć nadzieje!(przytulanko było w niedziele wiec może plemniczki wytrzymały do owulki.zobaczymy a teścik mozna zrobic a co tam!!!!!!

To paskudnie, ze nie masz mężusia pod reką kiedy trzeba :-(

Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa :-D:-D:-D
Betusiu zobaczymy nie ma co :tak:
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże :-D

Tośka to już prawie trafienie moznaby powiedzieć;-) pamietaj co mówiłąm wspomnisz moje słowa:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:crazy:kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce
oj ja też nie lubie nigdy zmywać garów. a tak poza tym kiedy najlepiej zrobic test? mam nadzieje ze nie bede musiala bo prawidlowo jutro powinnam dosatc @ i wierze ze jej nie dostane wiec gin mi powie czy sie udalo czy nie. trzymajcie kciuki aby nie przyszła do mnie jutro @;-)

reklama
Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa :-D:-D:-D
Betusiu zobaczymy nie ma co :tak:
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże :-D

heheh no ja tak sobie wmowilam w poprzednim cyklu:
smaki, bóle piersi, ciemnejsze brodawki, spanie, niechęć do papierosów( pozostała mi do dzisiaj :-)) - te fajki były dla mnie argumentem koronnym --- a i najwazniejsze tna tescie ciazowym byla druga kreska a w zasadzie cień
i jednak @ przyszła silna jak nie wiem co i starania od nowa:-)
ale ja Tobie Kochana życzę oczywiscie upragnionych 2 kreseczek i bety pozytywnej i wszystkiego .... ciiiiiiiiiiii;-)

Do góry