reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to super, trzymam kciuki, by zadnych przeciwciał nie wykryli

Aha, w Medicu ten lekarz trzyma pacjentki na NFZ po 30 minut. Dlatego poproś aby w rejestracji poprosiły lekarza, aby przyjął Cię szybciej i pobrał wymaz. Zajmie to z 10 minut. No chyba,że idziesz też do niego na badania?

Mam nadzieję, że bede pierwsza...idę na 16.
Strasznie mi zle, ze tak bezczynnie teraz...mam nadzieję, ze @c przyjdzie w terminie i zacznie się nowy cykl.

Mam nadzieję, że bede pierwsza...idę na 16.
Strasznie mi zle, ze tak bezczynnie teraz...mam nadzieję, ze @c przyjdzie w terminie i zacznie się nowy cykl.

ja bylam o 15tej i było juz z 10 kobiet;)

mój J jak czekaliśmy na wyniki żołnieżyków to nic się stresował...wierzył, ze jest ok i jest ok :-D

mój jakis wyluzowany, hehe ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:angry::wściekła/y::wściekła/y::crazy:kureczka ja znow gdzies posiałam zakres świadczedn ,a chciałam zobaczyc sobie jakie mam badania:eek::angry:

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry