Czego sie nie zrobi dla fasolkiale macie fajnie, my będzie mieli prawie 2tyg przerwy teraz.
W piątek mąż oddaje nasienie, w środę mam HSG, a potem PCT ( test po stosunku). Do wszystkiego potrzebna wstrzemięźliwość
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
no oby spuchnietych nie mieli he he ostra jazda bez trzymanki jupiiiiiiiiiiiiiiiiiimoj M to staral sie caly cykl heheh co drugi dzionek a raczej wieczor))
to super, trzymam kciuki, by zadnych przeciwciał nie wykryli
Aha, w Medicu ten lekarz trzyma pacjentki na NFZ po 30 minut. Dlatego poproś aby w rejestracji poprosiły lekarza, aby przyjął Cię szybciej i pobrał wymaz. Zajmie to z 10 minut. No chyba,że idziesz też do niego na badania?
Mam nadzieję, że bede pierwsza...idę na 16.
Strasznie mi zle, ze tak bezczynnie teraz...mam nadzieję, ze @c przyjdzie w terminie i zacznie się nowy cykl.
Svensonka
Fanka BB :)
no to bedzie mial mezul stracha ze to moze z nim cos nie takale macie fajnie, my będzie mieli prawie 2tyg przerwy teraz.
W piątek mąż oddaje nasienie, w środę mam HSG, a potem PCT ( test po stosunku). Do wszystkiego potrzebna wstrzemięźliwość
ale macie fajnie, my będzie mieli prawie 2tyg przerwy teraz.
gdzie będzie robiłą te badanie PCT? na NFZ czy priv?
gdzie będzie robiłą te badanie PCT? na NFZ czy priv?
w szpiatlu na Bielanach za 70zl
no to bedzie mial mezul stracha ze to moze z nim cos nie tak
mój J jak czekaliśmy na wyniki żołnieżyków to nic się stresował...wierzył, ze jest ok i jest ok
Mam nadzieję, że bede pierwsza...idę na 16.
Strasznie mi zle, ze tak bezczynnie teraz...mam nadzieję, ze @c przyjdzie w terminie i zacznie się nowy cykl.
ja bylam o 15tej i było juz z 10 kobiet
mój J jak czekaliśmy na wyniki żołnieżyków to nic się stresował...wierzył, ze jest ok i jest ok
mój jakis wyluzowany, hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mój jakis wyluzowany, hehe
nanusia będzie wszystko ok...bardzo chce tak myśleć i następnym cyklu zobaczymy 2 kreski;-)
zakres świadczeń masz na myśli jakąś kartę?kureczka ja znow gdzies posiałam zakres świadczedn ,a chciałam zobaczyc sobie jakie mam badania
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: