reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny maćki i Tośka
jak tak piszecie o swoich objawach to też amm wrażenie, ze czytała to u Pajki i kerny...jak opisywały swoje odczucia na poczatku...wierzę, ze Wam się udało:tak:

U mnie kiepsko..słaby nastrój, bardzo zmarwił mnie wynik progesteronu...bardzo słaby...duzo ponizej normy.
Czyli na pewno nie mam fasoliny:-( przykro mi i wcale radości nie dadaje fakt, ze coś się znalazło ...

Czy niewiecie cza sem czy zaburzony progesteron moze powodować problemy ze śluzem..nie mam wogóle płodnego????

reklama
dziewczyny, kazdy cykl jest inny i dla nas zaskakujacy, mnie juz od kilki cykli ciagle cos zaskakuje, w kazdym mam inne objawy, raz zaczynaja sie juz na kilka dni po owu, innym razem dopiero na kilka dni przed @... w poprzednim nie mialam zadnych oprocz wielkiej sennosci....
ale mam nadzieje ze te inne sa u Was wiadomo dlaczego;-)

Toska i Macku - jestescie w ciazy i koniec kropka!!!! macie iinne objawy niz do tej pory wiec to moze byc tylko jedno i tak prosze myslec.... :-):tak:
przede mna najgorszy okres bo 2 tygodnie ferii od poniedzialku i bede caly czas tylko myslec o tym....
Obys miala racje:tak:

No wiesz - zamiast sie cieszyc z dwoch tyg urlopu Ty sie martwisz?:szok:

Tośka oglądałaś zdjęcia?:-)

Tak tak dzisiaj o 5 rano :-) Bardzo fajne zdjęcia :tak::tak: Jaki aparat chcesz kupić ??

Dziewczyny maćki i Tośka
jak tak piszecie o swoich objawach to też amm wrażenie, ze czytała to u Pajki i kerny...jak opisywały swoje odczucia na poczatku...wierzę, ze Wam się udało:tak:

U mnie kiepsko..słaby nastrój, bardzo zmarwił mnie wynik progesteronu...bardzo słaby...duzo ponizej normy.
Czyli na pewno nie mam fasoliny:-( przykro mi i wcale radości nie dadaje fakt, ze coś się znalazło ...

Czy niewiecie cza sem czy zaburzony progesteron moze powodować problemy ze śluzem..nie mam wogóle płodnego????

Ale przynajmniej wiesz co jest !! Dostaniesz lukę i wszystko wróci do normy :tak::tak: Tak jak u mnie było !! Bedzie dobrze :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale zaczniesz brac odpowiedni wspomagacze i od razu zrobi Ci sie lepiej:tak: Ja jak sie dowiedzialam, ze moja prolaktyna spada od razu uwierzylam, ze sie udalo;-) (co sie oczywiscie dopiero okaze...)

Kochane
Życzę Wam żebyście już w niedziele dały Nam znać ze są II kresk :-) no i przeżyły niezapomniane Walentynki w swoim zyciu :-D

Ale przynajmniej wiesz co jest !! Dostaniesz lukę i wszystko wróci do normy :tak::tak: Tak jak u mnie było !! Bedzie dobrze :tak:
A ze sluzem miałaś wszystko ok? Bo ja nie mam płodnego od 3 cykli? Nie bardzo wiem od czego to może zależec...?
Wiesiołek brałam i właśnie po nim zrobiłą się taka kicha...pojawiło się g owięcej ale zero płodnego.
No nie wiem czy eksperymentować z siemiem (siemieniem czy jak to się odmienia;-)) lnianym...?

reklama
hej kochane doczytalam was ale juz zmykam bo moj mezus wrocil z pracy wiec musze sie nim zajac :-p:laugh2: wkoncu mam go na noc dla siebie musze sie nim nacieszyc :tak:

Do góry