reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

masz racje zielona rodzina jest najważniejsza;))

czyli 24 godz po spadku temp powinna przyjść@??ale tez brac pod uwage tylko ranna temperature??
Boze drogi zaczynam szalec chyba już na @
Teoretycznie powinno sie brac pod uwage wlasnie te poranna,ale ja sprawdzam tez w okolicach @ wieczorna (ale taka naprawde pozna,po 23).Juz dwa razy zdazylo sie ze kiedy spadla wieczorem do tej podstawowej kiedy cykl sie zaczyna to dostawalam @.w ubieglym cyklu na dwa dni przed @ (bo rano nawet jeszcze podskoczyla).Ostatnio mialam wieczorem 36,3.Obudzilam sie rano tez niska no i od razu przyszla @...spada przewaznie na dzien przed

reklama
wrocilam dziewczyny z tej chorej jazdy.moja wiadomosc swiadczy o tym ze przezylam.jakos tam poszlo ale ja szczerze nie mam z tego zadnej przyjemnosci.traktuje to troche jako fitness.tez sie przewaznie nie chce ale sie czlowiek zmusza.z tym ze to jest troche bardziej niebezpieczne...
jestem padnieta a tyle rzeczy jeszcze zrobic musze.jutro bede tylko bardzo wczesnie rano i wieczorem czyli duzo mnei ominie mysle...wydaje mi sie ze to moj ostatni dzien @ .

jestem padnieta a tyle rzeczy jeszcze zrobic musze.jutro bede tylko bardzo wczesnie rano i wieczorem czyli duzo mnei ominie mysle...wydaje mi sie ze to moj ostatni dzien @ .
no to ja się znowu powtórzę: zazdroszczę, bo u mnie @ w pełni i jeszcze trochę tak pobędzie, plamienia są u mnie do 8-9 dc. masakra.
Co do samochodu, trening czyni mistrza, powolutku będziesz się na pewno przekonywać a na razie żmudne i stresujące ćwiczenia...

no to ja się znowu powtórzę: zazdroszczę, bo u mnie @ w pełni i jeszcze trochę tak pobędzie, plamienia są u mnie do 8-9 dc. masakra.
Co do samochodu, trening czyni mistrza, powolutku będziesz się na pewno przekonywać a na razie żmudne i stresujące ćwiczenia...
oj to strasznie dluga masz @.u mnie juz chyba koniec co nie zmienia faktu ze i tak obie musimy czekac na dni plodne.u mnie im blizej tych dni tym blizej do wakacji!
co do samochodu,taki stres jest mi teraz niepotrzebny.rzeczywiscie zmudne cwiczenia;przezylam ale nie zeby mnie to bawilo.
do wieczora dziewczyny

o kurcze chyba 2 dni nie wchodzilam na forum a tu normalnie....ksiazka do przeczytania,ale fajnie jst ze jest sie kogo poradzic;-)sluchajcie,przyszla moja @,ale mam pytanko czy jezeli dostalam ja w srode ok 19 a moze 20 to od kiedy liczy sie 1 dzien cyklu w srode czy w czwartek :confused::confused::confused::confused:bo ja chcialbym sie przytulac 10 dnia cyklu to kiedy to bedzie:confused::confused::confused::confused::confused::dry::dry::dry::dry: POMOCY!!!!!! buzka sloneczka kochane:tak:;-):-):-D

Hej dziewczyny:)

Eijf ja tam bym pojezdziła autkiem,lubie to chociaż nie mam prawa jazdy.A co do badań to nigdy bym nie robiła nawet jakbym miała 40 lat.

Martilla wspólczuje oby gips CIę ominął bo w wakacje z gipsem nie bardzo:no::no:

MMM i co zatestowałaś juz??:-)

Emilchen dziewczyno wspolczuje takich @ ja mam 2-3 dniowe.:cool2:

Mnie już dziś nie będzie,bo weekend trzeba poświęcić narzeczonemu w ogole piękna pogoda u nas:-).Wczoraj oglądam fajny film ale tylko dla widzu o mocnych nerwach film nazywa sie "Ostatni dom po lewej" jest na prawdę mocny,ma nietypową fabułę i trzyma w napieciu.Ja to polowe paznokci przy nim obgryzłam:shocked2::shocked2:.Dobra lecę.Miłego weekendu dziewczyny!

no to widzę ,że weekend w pełni , bo pustki na forum:-)
eijf
imionka śliczne, szczególnie pierwsze dla dziewczynki:-)

mmm...
no i jak teścik zrobiony?? czekamy na wynik !!! i trzymamy kciuki za fasolinke!!!

po raz kolejny z ciekawości zmierzyłam tempke tyle ,ze teraz to już było rano przed 7 zaraz po przebudzeniu no i mam 36.3 coś niewiele... póki co po wczorajszych bólach brzucha i pleców ani śladu, zaczynam co raz bardziej wątpić,że się udało ...
zazdroszcze wam krótkich @, ja mam prawie tydzień czasu:-(

Co do @ to mnie w ogóle natura pokarała bo nie dość, że długie strasznie to jeszcze boli mnie brzuch tak, że zazwyczaj pierwsze dni na tabletkach muszę jechać... na watku ciążowym ktoś pisał o tym, że piersi ma tak obolałe, że czuje nawet przy chodzeniu - u mnie to normalka przed @, najczęściej właśnie jak schodzę po schodach to zaczynam czuć :-p a tym razem o dziwo nic nie byo, w ogóle piersi nie czuję, nawet przy dotyku absolutnie nic nie boli :szok: no ale z tego to się akurat cieszę :cool2:

mmm właśnie, czekamy na wynik testowanka!!!

martilla niektórym kobietom tempki skaczą jak oszalałe - spadają i rosną a mimo to okazuje się, że @ nie przychodzi i są w ciaży :tak: także głowa do góry, jeszcze wszystko się moze zdarzyć.

mazia racja, nie zaniedbuj narzeczonego :tak:u nas też ładnie dzisiaj, robimy grilla w związku z obroną mojego męża :happy2: a oglądać takich filmów nie mogę, mam za słabe nerwy hihi chociaż czasem miałabym ochotę :rofl::-p

reklama
oj ja pierwsze dni @ też mam straszne , zwijam się z bólu i czasem sobie myśle,że jak mam @ i tak boli to jak będę rodzić i będzie bolało jeszcze gorzej to chyba się wykończę:-D

Do góry