reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajka na Twoim miejscu to bym wzięła wałek do ciasta i poszła do sąsiada :-D i na początku grzecznie poprosiła go o to aby takie wiercenia przeprowadzał w odpowiednich godzinach a jak nie to zgłosiłabym to gdzie potrzeba bo skoro faktycznie jest nie do wytrzymania to trzeba zrobic z nim porządek ;-)

no jak mnie zdenerwuje a jest blisko, zeby to zrobic to podejde do niego i mu powiem pare słów od siebie

reklama
hhehe czyli bzykanko przed owulką i 1 dzień po a później post coby materiału nie marnowac :-D:-D
tak wlasnie wiec ja od dzis ostra jazda do niedzieli he he
cos mnie podbrzusze pobolewa moze to owulka sie zbliza wielkimi krokami testy juz kupione wiec jak zobacze usmiechnieta minke na tescie to celibatttttttttttttt he he

Agnieszka ja mam takiego sąsiada, który sie remontuje 365 dni w roku a od nowego roku znowu jego hobby to robienie wiertaktą szpar w ścianach:wściekła/y::wściekła/y: a dzisiaj mnie obudzil a teraz mąz po nocce spi jak tam wparuje to bedzie furgal gościu bo mam go dość czasami wierci o 5 rano albo o 24:wściekła/y::wściekła/y:

nie Tosia potem to bzykanko dla przyjemności ;-)
no jak 11 tydzien to za jakies chyba 3 do 5 tyg bedzie wiadomo plec???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja:-D

Kerna jak tam malenstwo?????DOlegliwosci sa????Z tym ginem faktycznie musisz momyslec co bedzie rozsądniejsze:tak:

ALe Wam fajnie testujecie juz 14 a to przecież lada dzien:tak:
Mam nadzieje ze posypią sie II kreseczki!!!!

My jeszcze troszke i tez zaczynamy serduszkowac:-D

no jak 11 tydzien to za jakies chyba 3 do 5 tyg bedzie wiadomo plec???

mozna zobaczyc juz gdzies w 13 tc ale tylko dzyndzolka wiec nie wiadomo czy chłopak czy dziewuszka, a 100% pewnosci daje 20 tc. Teoretycznie kończe 12 tc wiec badania genetyczne bede miec juz w zaczetym 13 tc wiec zobaczymy czy cos zobaczymy ja mysle, ze to chłopak bedzie

wiem wiem żartowałam heheheh :-D
a mój W. dzisiaj jakis podziębiony jest kurde :wściekła/y: nie wiem czy go zmobilizuje do starania :confused:
,
ba trzeba zmobilizowac

reklama
Hej dziewczyny !
Ale się dzisiaj wkręcam :oo: 29 dc na 28.
Zrobiłam test z rana iiiii ? Zero, null, nic. Po paru minutach (15 chyba) cóś takiego mega ledwo, prawie nic nie widocznego się pojawiło. Nawet mojego M poprosiłam, żeby też na to spojrzał. Kochany widząc moje oczka powiedział :"no takie chyba trochę takie niewyraźne coś jest" no kochany pocieszyć mnie chce ;-)
I z rana jakieś tam drobne plamki się pojawiły, że niby @ i teraz biegam co 30min do klo sprawdzać :-(
Wogóle to się wkręcam głupia baba. Jak można bez owulki zafasolkować hę?:no:
Eh kobitki, ja już dla spokoju ducha to poproszę żeby ta @wredota przyszła. :hmm:

Svensonka cudny ten Twój mały mężczyzna !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry