reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki :tak: tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy :confused: Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(

Na pewno też wszystko jest ok. :-)
Super,że żołnierzyki są w dobrej formie. :tak:
Mi kiedyś gin powiedział,że aż w 40% przypadków,to faceci są winni braku dzidziusia,tzn. ich nasienie...

Agutka gratulacje, każdy miesiąc jest ważny :)

Dziękuję. :-)

Zjadłam 2 kanapki i nadal jestem głodna! :wściekła/y:

reklama
Na pewno też wszystko jest ok. :-)
Super,że żołnierzyki są w dobrej formie. :tak:
Mi kiedyś gin powiedział,że aż w 40% przypadków,to faceci są winni braku dzidziusia,tzn. ich nasienie...

Ciesze się że u mojego wszystko oki tzn tak mi się wydaje. Mam nadzieje że USG nie wykarze żadnych niespodzianek u mnie :confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki:-).
Na pewno na twoim usg nie będzie nic niepokojącego...nie możesz sobie wmawiać;-).I znowu zaczął się tydzień pracy...eh. Dziś z lekkim opóźnieniem...wstałam później o 1,5 godz :-D:zawstydzona/y:. To się chyba tydzień zaczął heh. A jak Wam mija poniedziałek ?:-D

Monisia,no nieźle - 1,5h. ;-) :-p
A Wy też widzę szybko się zdecydowaliście na ślub,czy ten rocznicowy suwaczek to o zaręczynach? ;-)

Tośka,ojjj przestań - ja trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było ok. :-)

A Wy też widzę szybko się zdecydowaliście na ślub,czy ten rocznicowy suwaczek to o zaręczynach? ;-)

zobaczymy dzisiaj o 15 ide i jak wroce do domu od razu Wam dam znać :tak:
Trzymajcie kciuki bo ja straciłam wiarę coś :sorry2:

AgutkaZG rocznicowy to od poznania. Poznaliśmy się w maju a zaręczyny były we wrześniu więc bardzo szybko po niecałych 4 m-cach heh :). jak byliśmy pewni nie było na co czekać :).
A jak zasypiać to zasypiać na całego :D. Klient już czekał, ale o dziwo był wyrozumiały :)

reklama
Do góry