reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to super, ze coś już się dzieje ...trafisz na poczatku cyklu? a moze @ nie przyjdzie?

:-)wiesz tak jak zawsze miałam nadzieje i się wkręcałam tak teraz wiem że @ i tak przyjdzie ale jestem pełna energii bo postanowiłam że luty będzie miesiącem wszelkich badań:tak: biorę się ostro za sprawdzenie swojego organizmu no i jeszcze może M przekonam do badania armii bo tak jakoś zawsze to odkładaliśmy na następny miesiąc i następny :blink:

dzięki chyba wiem o co chodzi...za moment już wogóle będę wiedziała, powinna się lada moment otworzyć...bo u mnie zaczęly się płodne :) huraaaa
jutro startuje z testami owu:)

;-)trzymam za Ciebie kciuki oby tym razem się udało :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Planuję dzisiaj uwieść mojego M. Ubieram sexy bieliznę, ubieram chustę z dyndelkami z Egiptu co siostra mi przywiozła- mamy chatę wolną bo teściowa wyjachała więc można broić;-):happy2:

Planuję dzisiaj uwieść mojego M. Ubieram sexy bieliznę, ubieram chustę z dyndelkami z Egiptu co siostra mi przywiozła- mamy chatę wolną bo teściowa wyjachała więc można broić;-):happy2:
to super...a spiewają, ze jak dzieciaków nie ma w domu to... ;) my się na jutro, pojutrze i popojutrze i popopojutrze umawiamy, z tymze jutro też seksownie imprezowo...nie wiem moze pokojówka przejedzie ;) a moze jakaś inna lolcia ;) koniecznie w pończochach i butach na wysokim obcasie :)

oj to zycze zlotego strzalu ja jutro chce ubrac miniuwe i pas do ponczoch i ponczochy i bluzke z dekoltem :-) tylko kozaczkow szpilek ubrac niemoge zeby wykonczyc efektownie ubior :-( bo jak tesciowa uslyszy ze w obcasach chodze po pokoju(a u nas podloga szwedzka) to by zaraz wlecial i rabanu narobila ze podloge porysuje:baffled: :wściekła/y: ach niema to jak swoje i to moje 2 marzenie :zawstydzona/y:

troche bedzie smiesznie hipcio w sexi ciuszkach ale to nic po tygodniowym celibacie to mezu pewnie nawet niespojzy tylko zaraz do dziela sie zabierze hihihii

:-)wiesz tak jak zawsze miałam nadzieje i się wkręcałam tak teraz wiem że @ i tak przyjdzie ale jestem pełna energii bo postanowiłam że luty będzie miesiącem wszelkich badań:tak: biorę się ostro za sprawdzenie swojego organizmu no i jeszcze może M przekonam do badania armii bo tak jakoś zawsze to odkładaliśmy na następny miesiąc i następny :blink:
pewnie w głębi ducha masz nadzieje, ze nie przyjdzie...ale głośno mówisz, ze nie liczysz na fasolkę ;) ja tak mam :);)

Oliwka już Tobie gratulowałam, ale nie wiesz czy czytasz posty w tył tak regularnie. GRATULUJĘ< TY SZCZĘŚCIARO, oby trzeci skarb był tak samo słodki jak te 2 maluszki na tym zdjęciu po prostu roszkoszne te twarzyczki mają:-)

Czasami czytam kochana ,Jeszcze raz dziękuje za gratulacje trzymam kciuki aby i wam się udało.Mam nadzieję że będzie dziewczynka bo Oliwka mówi że chce siostrzyczke bo brata już ma ..

to super...a spiewają, ze jak dzieciaków nie ma w domu to... ;) my się na jutro, pojutrze i popojutrze i popopojutrze umawiamy, z tymze jutro też seksownie imprezowo...nie wiem moze pokojówka przejedzie ;) a moze jakaś inna lolcia ;) koniecznie w pończochach i butach na wysokim obcasie :)

Widzę że impreza owulacyjna nadciąga, ja też jeszcze jutro i pojutrze poszaleje a co tam mam jutro 17 dc i jajnik pobolewa więc może akurat się uda :-D

reklama
Do góry