reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiecie co, od wczoraj mam dziwny sluz, wewnatrz jest bialy a na zwenatrz kremowy,jakby lekko brązowawy... nie wiem co to ma byc? myslalam ze moze jakis stan zapalny bo miewam dosc czesto ale ZAWSZE wtedy mnie boli, piecze i swedzi a teraz nic!!! wiec to nie infekcja. moze @ przylezie wczesniej bo w nocy i rano bardzo mnie bolał brzuch jak na @ wiec pewnie przylezie nie za 10 dni tylko predzej

wiecie co, od wczoraj mam dziwny sluz, wewnatrz jest bialy a na zwenatrz kremowy,jakby lekko brązowawy... nie wiem co to ma byc? myslalam ze moze jakis stan zapalny bo miewam dosc czesto ale ZAWSZE wtedy mnie boli, piecze i swedzi a teraz nic!!! wiec to nie infekcja. moze @ przylezie wczesniej bo w nocy i rano bardzo mnie bolał brzuch jak na @ wiec pewnie przylezie nie za 10 dni tylko predzej
Martuśka nie wywołuj @ z lasu, nie przyjdzie a napewno nie wcześniej!!!!

Nio mnie odpowiada!!! to Martuśka jesteśmy umówione!
Mam nadz, że bedzie Nas więcej!!!
Oby to był fasolkowo zakręcony piatek dla większości z Nas!!!:happy2::happy2::happy2::happy2::cool::cool:
oki, to dzialamy 5 lutego w piatek! postanowione, no chyba ze @ przylezie wczesniej, co chyba u mnie nastapi i szczerze mowiac nie nastawiam sie na 2 kreski ale zrobic testa mozna, a co tam!:-)

Co Ty gadasz za glupoty?;-) Jaka @? Przeciez masz dopiero 5dpo!
A ten braz to moze od zagniezdzania sie....:confused:

reklama
No w koncu sie witam:tak:
Ojjj ale Wy produkujecie;-)
Niestety nie nadrobie dzis wszystkiego:zawstydzona/y:Mozecie strescic co i jak?????

Do góry