Maćku życzę Ci MEGA pozytywnego nastawienia i moooooocno trzymam kciuki.Jutro sobie dopiero zrobie.
A staranka swoja droga
reklama
to moze piatek 5 lutego?
Nio mnie odpowiada!!! to Martuśka jesteśmy umówione!
Mam nadz, że bedzie Nas więcej!!!
Oby to był fasolkowo zakręcony piatek dla większości z Nas!!!
wiecie co, od wczoraj mam dziwny sluz, wewnatrz jest bialy a na zwenatrz kremowy,jakby lekko brązowawy... nie wiem co to ma byc? myslalam ze moze jakis stan zapalny bo miewam dosc czesto ale ZAWSZE wtedy mnie boli, piecze i swedzi a teraz nic!!! wiec to nie infekcja. moze @ przylezie wczesniej bo w nocy i rano bardzo mnie bolał brzuch jak na @ wiec pewnie przylezie nie za 10 dni tylko predzej
Martuśka nie wywołuj @ z lasu, nie przyjdzie a napewno nie wcześniej!!!!wiecie co, od wczoraj mam dziwny sluz, wewnatrz jest bialy a na zwenatrz kremowy,jakby lekko brązowawy... nie wiem co to ma byc? myslalam ze moze jakis stan zapalny bo miewam dosc czesto ale ZAWSZE wtedy mnie boli, piecze i swedzi a teraz nic!!! wiec to nie infekcja. moze @ przylezie wczesniej bo w nocy i rano bardzo mnie bolał brzuch jak na @ wiec pewnie przylezie nie za 10 dni tylko predzej
Wzajemnie!!!Maćku życzę Ci MEGA pozytywnego nastawienia i moooooocno trzymam kciuki.
oki, to dzialamy 5 lutego w piatek! postanowione, no chyba ze @ przylezie wczesniej, co chyba u mnie nastapi i szczerze mowiac nie nastawiam sie na 2 kreski ale zrobic testa mozna, a co tam!:-)Nio mnie odpowiada!!! to Martuśka jesteśmy umówione!
Mam nadz, że bedzie Nas więcej!!!
Oby to był fasolkowo zakręcony piatek dla większości z Nas!!!
ach, staram sie nie nakrecac bo boje sie kolejnego zawodu...Martuśka nie wywołuj @ z lasu, nie przyjdzie a napewno nie wcześniej!!!!
Co Ty gadasz za glupoty?;-) Jaka @? Przeciez masz dopiero 5dpo!wiecie co, od wczoraj mam dziwny sluz, wewnatrz jest bialy a na zwenatrz kremowy,jakby lekko brązowawy... nie wiem co to ma byc? myslalam ze moze jakis stan zapalny bo miewam dosc czesto ale ZAWSZE wtedy mnie boli, piecze i swedzi a teraz nic!!! wiec to nie infekcja. moze @ przylezie wczesniej bo w nocy i rano bardzo mnie bolał brzuch jak na @ wiec pewnie przylezie nie za 10 dni tylko predzej
A ten braz to moze od zagniezdzania sie....
reklama
Podziel się: