Tak w skrocie, to niektore ostro sie biora za robote, a niektore umawiaja sie na termin testowaniaNo w koncu sie witam
Ojjj ale Wy produkujecie;-)
Niestety nie nadrobie dzis wszystkiegoMozecie strescic co i jak?????
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Wskoczyłam do Was tylko na chwilkę czuje się UZALEŻNIONA
Fakturki napisane muszę jeszcze uzupełnic zestawienie!!!
Żyć bez forum nie możesz co?
Suzi w skrócie to umawiamy się na testowanka, większość dziewczyn ma na początku lutego, ja niestety dopiero koło 12.02.
No dokładnie tak samo pomyślałam.Co Ty gadasz za glupoty?;-) Jaka @? Przeciez masz dopiero 5dpo!
A ten braz to moze od zagniezdzania sie....
U mnie termin ma być 7-8 luty (tak myślę, pewna nie jestem). Nie należę do osób, które spieszą się z testowaniem, więc sama nie wiem czy się skuszę na 5-go. Ale kto wie? Może, może...martuskaa pisze:Batonik, Robin - ja moge z Wami testowac, @ mam na 5-6 lutego
mialam testiowac z Rybka, moze i ona sie dolaczy do nas, ale bede emocjeRobin pisze:Ja mam na 6-7 ale moge spróbowac ciut wcześniejmartuskaa pisze:to moze piatek 5 lutego?
suzi1
Kocham Cię synuś
Macku bardzo ci dziekujeTak w skrocie, to niektore ostro sie biora za robote, a niektore umawiaja sie na termin testowania
A jak tam Kingusia???Jak betka???
asiucha-L
Fanka BB :)
Znikam!
Idę poprzytulać się. :-)
Do jutra, dwa dni w pracy :-( ale dobrze że przynajmniej was mam.
Dobranoc!
Idę poprzytulać się. :-)
Do jutra, dwa dni w pracy :-( ale dobrze że przynajmniej was mam.
Dobranoc!
No tez sie wlasnie zastanawiam, bo caly dzien sie nie odzywalaMacku bardzo ci dziekuje
A jak tam Kingusia???Jak betka???
Kurde - moj mi wlasnie napisal, ze dluzej musi w pracy zostac a mialam takie plany na wieczor...
U nas jest dokladnie tak samoDobranoc Asiucha.
Czy u Was też tak sypie śnieg? Ja już mam dość tej zimy, jak nie śnieg to mrozy, jak nie duże mrozy to śnieg i tak w kółko. Ja już chcę wiosnę!
Ale ja lubie snieg. A nasza piesa jest wprost wniebowzieta!
reklama
Podziel się: