reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oliwka - gratulacje!!!! 1 cykl i prosze! jak bedziesz juz pewniejsza to przesylaj fluidki:-)

u mnie dzis pojawil sie skok tempki wiec moze chyba owu byla.... ale czy cos z tego bedzie??? nie sądzę.... przytulanki byly dlugo przed owu.... tak spontanicznie to najlpepiej a jak zaczely sie plodne to jakos sie nam nie chcialo a ja nie chce nic z musu i na sile.... raz tylko bylo wiec....

Martuskaa, podglądnęłam sobie Twój wykres na 28 dni i te przytulanki wcale nie były tak daleko od ew. owu. Jeśli owu rzeczywiście wczoraj była to jest duża szansa, wg mnie oczywiście.

trochę chukowa jakoś bo telefonem ale widać drugą kreche mam nadzieję że w poniedziałek będzie taka jak testowa.

fe72cac956fe447c8fecfc243bd50526,10,19,0.jpg

no Kochana jak dal m,nie to ciążą :) ale teraz gratuluje tak po cichutku a potem to bede gratulowac tak mocno ;-):-):-):-)

ściskam mocno

Ryba - tak mi sie wydaje ze byla wczoraj ewen.pzredwczoraj ale glowy nie dam sobie uciac bo dopiero sie ucze.... ale dzis pomecze M tak na wszelki wypadek:-)

Martuskaa, ja też się jeszcze uczę. Ale jeśli dzisiejszą wyższą temp. można by było uznać jako skok (wyczytałam, że skok jest dopiero wtedy jak będą 3 wyższe od poprzednich 6) to owu mogła być wczoraj. No ale M pomęczyć możesz, na pewno nie zaszkodzi.

widze ze podobnie konczy sie nam cykl wiec moze razem bedziemy testowac?
No fajnie by było.:-) Ja bym bardzo chciała, tylko, że te moje cykle to jakieś takie dziwne ostatnio są i tak naprawdę do nie wiem kiedy on się skończy. Suwaczek jest tylko taki orientacyjny, bo ostatni mój cykl trwał aż 50 dni i jak na razie wszystko wskazuje, że ten też może być długi (oby nie, albo i tak tylko z innej przyczyny).

reklama
Do góry